Miert nezi rossz szemmel sok ember Magyarorszagon, ha valaki kulfoldre koltozik?
Én valami ilyesmiről hallottam:
A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.
a nem fizetnek meg sajnos nem véletlen, (amúgy első hozzászóló vagyok)a kimenési okok között, és nem véletlenül nevelik bele a gyerekekbe, itt már tisztára ellehetetlenítik az embereket
én sose álmodoztam arról, hogy nagyon gazdag legyek, vagy külföldre menjek, mindig is itt szerettem volna élni, és tanítani, ez volt a nagy álmom, hogy tanár legyek, még a gyakorlósuliban is nagyon élveztem. hát, sikerült belekostólnom a javába... 90 000 ft-al szúrják ki a szemem, 16 évnyi tanulás után, azt meg meg sem említem, hogy milyen gyereket kellene tanítanom, ha tudnám.. mert ötödikben még a nevét se tudja leírni. nekem is megfordult a fejembe, hogy inkább kimegyek külföldre, még ha fizikai munkát is kell végeznem, de nem kell enyhe fokban szellemifogyatékos, sokszor magára is veszélyes 2-3, +pár normális gyereket tanítanom egy rendes általános iskolában, és nem fog bejönni megfenyegetni a szülő egy sima üzenetért amiben megírom, hogy a gyerekének rendszeresen nincs felszerelése....
és az emberek nagyrésze gusztustalan, a már korábban említett dolgok miatt, normális ember nem tud ilyen környezetben megmaradni...
bocs, ez nem nagyon vág ide, de nagyon bökte a csőröm
És ha mindenki kimegy, akkor itt mi lesz, mi marad?
Bár sokan mondják, hogy ez a célja bizonyos köröknek.
Szerinted érdekel valakit, hogy mi lesz ha mindenki elmegy? (Amúgy erről én is hallottam (hogy bizonyos köröknek érdeke), és emailben kaptam is egy több oldalas tanulmányt, amiben valaki egész jól megfogalmazta ennek a lényegét, megdöbbentő adatokkal alátámasztva)
Egy normális ország vezetősége törekedne arra, hogy megtartsa munkásokat a termelés, gazdasági fejlődés érdekében, és az értelmiséget a szellemi fejlődésre. A kutatók, orvosok menekülnek, számos diplomás megy el külföldre szalag mellé dolgozni, a szakképzett alkalmazottak 50-60 000 ft keresnek. Nevetséges. Amúgy Feri annak idején megmondta, "ha nem tetszik, el lehet menni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!