Szerettek Magyarországon élni?
Szeretem Magyarországot...
De nem szeretek itt élni, rosszak a kilátások és az emberek főleg a Budapestiek (én is az vagyok) hozzá állása a dolgokhoz és egymáshoz. Nincs közlekedési kultúra és még sorolhatnám, a "nagyjaink" meg nincs olyan bőr lassan amit ne akarnának lenyúzni. 28/F
én egyáltalán nem. az ország szép, szép kultúrával, hagyományokkal, de ezek már teljesen feledésbe merültek szinte, nemtudják kihasználni az ország adottságait, megkeserítik az emberek életét a munkahiánnyal, az állandó áremelésekkel, a fizetés kb 10 évvel elvan maradva, csak sok ember ezt nemveszi észre, és azthiszi h ez így a normális.
hát nem, mert nemez a normális, h egy átlagos, 2 gyermekes család nemtud megélni normálisan abból a pénzből, amit a 2 szülője megkeresett, tisztességes munkával, az egyik ráadásul egyetmi végzettségü.
ezaz ország engem folyamatosan csak arra buzdít h menjek el innen, és amint lehetőségem lesz rá, megyek is.
egyik szülőm külföldi, ő meg már kb bánja h ebbe az országba költözött...
Inkább úgy fogalmaznék, hogy kedvesnekem ez az ország, mivel ide születtem.
Ha őszínték akarunk lenni, akkor bizony be kell vallani:
ha nem ide születtem volna, valószínűleg nem is hallottam volna még Magyarországról.
Én már többször dolgoztam 6-8 hónapokat külföldön, és el kell ismernem, jelentéktelen kis országocska vagyunk.
Sokan nem is hallottak még magyarországról, vagy ha hallottak is, nem tudják hova tenni.
És ne legyünk álszentek:
Egyáltalán nem szép ország ez.
Majd ha fél kint élsz valahol dél-európában például, és kocsival jössz hazafelé, látni fogod, hogy laposodik, jelentéktelenedik el a táj, ahogy közeledsz. És amikor átléped a határt, onnantól kész.
Legutóbb, mikor Spanyolországból jöttem haza kocsival, hát bizony 1-2 hétig az utcára se szívesen mentem ki.
Kosz, mocsok, igénytelenség, fásult emberek, kilátástalan helyzet. Ez ma Magyarország.
Szerencsére nem sokat vagyok itt, csak leírtam hogy látom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!