Cigány agresszió/bűnözés!?
Sziasztok!
Szerintem egyszerűen felháborító ami ebben az országban folyik!
Nem tudom ,hogy ti ,hogy vagytok vele de nekem kezd nagyon elegem lenni a cigányokból...[előre leszögezem ,hogy tisztelet a kivételnek,de sajnos általánosítanom kell!]és nem érdekel ,hogy törlik a kérdést a modok ,ha úgy van...
Már az interneten sem látni mást ,minthogy a kis roma gyerekek kardal,pisztollyal pózolnak ,és "fenyegető" üzeneteket írkászolnak közösségi oldalakra..pl: [link]
Ha már a kicsik is ilyen agresszióra vannak nevelve mit várhatunk a jövő nemzedékétől? Az ilyen primitív, szinte írástudatlan emberek ,a mi adónkból élnek...az égvilágon semmit sem csinálnak..Persze, ha minket fenyegetnek/vernek
15en agyon egyet akkor persze semmi baj:D ,DE ha velük történik valami, akkor az már benne van a hírekben és jaj szegény romák így, szegény romák úgy-.-
Kicsit nevetséges ,hogy idáig el kellet jutnunk.. a magyar bűnözések/rablások 70%!! át ők követik el...hát semmi sem szent nekik?
Ahol én élek, az üres házakból a csaptelepet is kiszedik, a csempét és leszedik, a tapétát is le szagattják...
Ráadásul még úgy is betörnek ,hogy a tulajdonos a házban alszik, és az udvarról,az elő! csirkéket is elviszik!
A falunkban ezt a bandát lefülelték..hát persze ,hogy mind a kettő banda roma származású volt...
hát könyörgök emberek mi lesz így , a következő 50évben? lassan már kevesebben leszünk mint ők, és a kormány még mindig őket támogatja, had szaporodjanak...
a végén már ők fogják irányítani az országot...nemsokára már ők lesznek a rendőrség, a katonaság nagyobb % -a! aztán mi leszünk a kisebbség:D
És vajon ki mellé fog állni a cigány rendőr ha szakad a hurok?:)
Kicsit el kellene gondolkozni..amíg mi tartjuk el őket, szerintem addig kussban kéne lenniük és nem szítani a feszültséget..ha így haladunk kb adok 30évet az országnak, és az értelmiségiek 95%a máshol kezdi az életét:D
és lám üdv cigány demokratikus köztársaság:D
Magyar emberek!Mégis mit gondoltok erről?
Kevés iylen téma van, gondoltam megkérdezem a véleményeteket..
Nem vagyok rasszista ,de már kicsit teli a pohár...
"menny vissza.. és tanulj meg írni"
EPIC.
Néha jó látni, hogy vannak, akik látják a tényleges problémát. A helyzet az, hogy ez az ország úgy tönkre van k*rva, hogy itt a büdös életben (vagy az elkövetkezendő 20 évben) normális ember nem tud/nem fog tudni megélni.
Szeretem a hazámat, mert magyar vagyok, de alig várom, hogy befejezzem az egyetemet és kiköltözzek külföldre. Mindegy hova, csak el innen.
A jobbikot kellett volna megválasztani. Nem itt lennénk. Jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!