Miért nem lépünk már valamit a "nemlétező" cigány bűnözés ellen?
Emiatt a cikk miatt tettem fel a kérdést: [link]
És tudnák még pár videót is linkelni, ráadásul ahol lakok az kész cigánytelep, szóval én nem csak a "fotelből dumálok".
Mért nem lépünk már valamit ezek ellen az állatok ellen? Kezdhetnénk mondjuk azzal, hogy a Jobbikot kerítjük hatalomra, azok biztos tennének ellene. Valahol olvastam is hogy a hozzászólónak (egyetemista) van egy cigány osztálytársa, és csak azért kap havi 60ezres segélyt, mert cigány. A magyar meg nem kap semmit, mert őt nem kell "felzárkóztatni".
Szóval kérdem én, ha az ország 80-90%-a ezzel egyet ért, mért nem teszünk semmit? Következménye nem lenne, hisz a linkel oldalon is le van írva, hogy nem egy ország telepeket hozott létre és ott magasabb a rendőrök száma, és az unió még sem szól bele.
Egy egyetem azért nem úgy működik, hogy te cigány vagy kapsz, te nem, nem kapsz... :) A rászoruló fehérek is ugyanúgy kapnak támogatást!!
Ezzel persze isten ments, hogy bárkit is védjek, csak egy megjegyzés :)
Ennek politikai témakörben lenne a helye.
Amúgy meg akkor nem lenne megvehető szavazat, és elbuknák a választást a nagy pártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!