Szerintetek hány embert érne boldog pillanatában a vég?
Mire a Nap felrobban addigra a Földet már rég evakuálták más bolygókra :D Sőt az olyan sokára lesz h lehet nem is más bolygóra, hanem más dimenzióba :D
A másik kérdésre: hogy úgy érzem-e, ha ma meghalnék blabla... hát figy ebből a szemszögből teljesen mindegy ma halok-e meg, vagy 75 évesen, mert 75 éves koromig is ugyanúgy az élet "rabszolgája" vagyok, mint ma. És mindig mindenki az is lesz. Szóval ezen felesleges agyalni.
Kedves Kérdező!
Én mindennap úgy kelek és fekszem le, hogy történjék bármi velem azt el tudom majd fogadni. Megpróbálom az életemet arra érdemesen módon élni, hogy ne úgy érezzem minden percben, hogy valamit elmulasztottam életem során. Megpróbálom az adott pillanat érzését magamévá tenni és nem kesergek azon, hogy mi lett volna ha...
A boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van!
"Felteszem máshogy a kérdést,hogy a férfiak is megértsék: Na ma meghalnál elégedett volnál az életeddel,meg a kapcsolataiddal?Nem éreznéd úgy,hogy a társadalom egyik rabszolgája vagy,nem láttál még semmit,nem foglalkoztál eleget azokkal,akik szeretnek téged? Így nem olyan drámai."
Nem olyan drámai valóban, de ez esetben egy nagy balf.sz vagy öcsém! ;)
másodszorra nem máshogy tetted fel a kérdést, hanem egy tök más kérdést tettél fel...a MI kedvünkért -.-
Egyébként nem szoktam ezen drámázni, lesz ami lesz
Amúgy ha már témánál tartunk:
Egy hatalmas napkitörés nem vet véget az emberiségnek direkt módon. A halálos mennyiségű sugárzástól még nagyobb napkitörés esetén is megvéd minket a föld atmoszférája, és a mágneses tere. Tehát mindössze annyi fog történni, hogy a napkitörés kinyírja a műholdak, és a földön található trafóházak nagyrészét, ezért nehézkesebb lesz a kommunikáció, és világszerte rengeteg helyen több éves áramkimaradás várható. Ez nem jelent azonnali halált, csak nagy káoszt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!