Szerintetek hány embert érne boldog pillanatában a vég?
Úgy gondolom felesleges ilyeneken aggodalmaskodni.
Az hogy !mikor ér utol minket a vég! nem tudhatjuk.
Bármikor bekövetkezhet: Lehet a mai nap folyamán vagy két múlva..vagy évek múlva... baleset ,tragikus körülmény vagy éppen egy katasztrófa ami miatt be fog következni.
Az elmúlásba bele gondolni mindig szörnyű érzés.
Pontosan ezen bizonytalanság végett kéne inkább az adott pillanatot megbecsülni, az adott pillanatnak élni és mindennap vagy órában kimutatni szeretteink iránt érzett szeretetünket, megbecsülésünket mert nem lehet tudni mikor fog el jönni a végső óra.
És a másik ments várunk lehet a jó Isten könyörületébe fektetett hitünk és bizalmunk.
Egy "világvégés" kérdésnél olvastam, hogy nekünk nem kell beszarnunk,mert Magyarország le van maradva 10 évvel, a világvége is később ér el hozzánk. (Ami még a lesz is valamikor, nem holnap, nem 2012-ben, és nem a világnak lesz vége, csak a Földnek)
És döntsd el, hogy mit akarsz, mert a 10:20-as válaszodban nem "máshogy tetted fel kérdést", hanem más kérdéseket írtál ki.
De akkor válaszolok;
-nem szoktam ilyenekre gondolni, van jobb dolgom is.
-igen, drámázol
-nem lennék elégedett, de nem is szeretnék ma meghalni
-sokan a társadalom rabszolgái, de van aki "kitör" a fogságból, pl. én is
-egy 500 fős kis falun és a környéken kívül még nem sokat láttam
-eleget foglalkozom velük, mivel kevesen vannak. És inkább velük foglalkozom, mint a "Nap felrobbanásával"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!