Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek hány embert érne...

Szerintetek hány embert érne boldog pillanatában a vég?

Figyelt kérdés
Biztos olvastátok,hogy hatalmasat robbant a nap.Valószínűnek tartom,hogy egy ilyen katasztrófa fog véget vetni az emberiségnek.És nagyon kiakadok,hogy ez akkor fog megtörténni,mikor a párom robotol,mikor a gyermekem óvodában lesz,mikor édesanyám otthon főz...Biztos mindenhogy rossz lesz,de ennél szomorúbbat nem tudok elképzelni.Ezt sajnos nem lehet időzíteni.Nagyon elszomorít a dolog.Ti szoktatok ilyenekre gondolni? Drámázok?
2011. aug. 10. 10:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Akkor már úgyis mindegy lesz, nem?
2011. aug. 10. 10:06
 2/21 anonim ***** válasza:
Miért robbanna fel a nap? És ezt még is honnan tudják?Semmi sincsen bizonyítva ezért találgatnak hogy mi lesz mert senki sem tudja.Persze a több milliárd év alatt nem robbant fel akkor miért pont most ? De ne ezzel foglalkozz hanem azzal ami most van.Ha hiszel is ebben akkor is próbáld jól érezni magad és csak a jelennel foglalkozni.Mindennek oka van.Tehát ha fel is robban a nap annak is van valami.
2011. aug. 10. 10:07
 3/21 anonim ***** válasza:
Drámázol igen! Senki se tudja, h h fog meghalni, kár is ezen görcsölni. Inkább élj boldogan, amíg tudsz és hessegesd el a hülye gondolataid!
2011. aug. 10. 10:08
 4/21 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam ilyesmire gondolni, szerencsére. 2ooo-re is véget jósoltak, nem? és azóta már 11 év eltelt, úgyh... felesleges ilyesmire gondolni. Aggódás helyett, inkább élvezd ki az életet, azt h van gyermeked, párod...
2011. aug. 10. 10:09
 5/21 anonim ***** válasza:
De ha nem tetszik ez a "felrobbanásos" hülyeség, gondolj arra, hogy lehet, hogy még előtte elpatkolsz. Na, most jobb?
2011. aug. 10. 10:10
 6/21 anonim ***** válasza:
52%
Hát ne haragudj, de veled sem ülnék le komolyabb dologkról beszélgetni....
2011. aug. 10. 10:13
 7/21 anonim ***** válasza:
"dolgokról"
2011. aug. 10. 10:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom felesleges ilyeneken aggodalmaskodni.

Az hogy !mikor ér utol minket a vég! nem tudhatjuk.

Bármikor bekövetkezhet: Lehet a mai nap folyamán vagy két múlva..vagy évek múlva... baleset ,tragikus körülmény vagy éppen egy katasztrófa ami miatt be fog következni.

Az elmúlásba bele gondolni mindig szörnyű érzés.

Pontosan ezen bizonytalanság végett kéne inkább az adott pillanatot megbecsülni, az adott pillanatnak élni és mindennap vagy órában kimutatni szeretteink iránt érzett szeretetünket, megbecsülésünket mert nem lehet tudni mikor fog el jönni a végső óra.

És a másik ments várunk lehet a jó Isten könyörületébe fektetett hitünk és bizalmunk.

2011. aug. 10. 10:16
 9/21 A kérdező kommentje:
Felteszem máshogy a kérdést,hogy a férfiak is megértsék: Na ma meghalnál elégedett volnál az életeddel,meg a kapcsolataiddal?Nem éreznéd úgy,hogy a társadalom egyik rabszolgája vagy,nem láttál még semmit,nem foglalkoztál eleget azokkal,akik szeretnek téged? Így nem olyan drámai.
2011. aug. 10. 10:20
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy "világvégés" kérdésnél olvastam, hogy nekünk nem kell beszarnunk,mert Magyarország le van maradva 10 évvel, a világvége is később ér el hozzánk. (Ami még a lesz is valamikor, nem holnap, nem 2012-ben, és nem a világnak lesz vége, csak a Földnek)

És döntsd el, hogy mit akarsz, mert a 10:20-as válaszodban nem "máshogy tetted fel kérdést", hanem más kérdéseket írtál ki.

De akkor válaszolok;

-nem szoktam ilyenekre gondolni, van jobb dolgom is.

-igen, drámázol

-nem lennék elégedett, de nem is szeretnék ma meghalni

-sokan a társadalom rabszolgái, de van aki "kitör" a fogságból, pl. én is

-egy 500 fős kis falun és a környéken kívül még nem sokat láttam

-eleget foglalkozom velük, mivel kevesen vannak. És inkább velük foglalkozom, mint a "Nap felrobbanásával"

2011. aug. 10. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!