Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A párom át lett verve, mit...

A párom át lett verve, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Külföldi munka, de magyar volt a férfi, mit lehetne tenni? Hova tehetném fel a telefonszámát stb. hogy mások vigyázzanak vele? Kimentek és semmi sem úgy volt ahogy az itthon meg lett beszélve.
2011. aug. 10. 08:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Akkor jelentsen, mit bánom én..

Semennyit nem dolgozott, miután tegnap este kizárták őket a szobából elindultak haza.

2011. aug. 10. 08:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Szerződés persze :) Nem volt semmi..csak megígérte.. És tudod a pénz nagy úr, főleg manapság, mindenhogyan próbál kitörni az ember a nyomorból.
2011. aug. 10. 08:53
 13/20 anonim ***** válasza:

Nagy bammegeket akkor látok magam körül, amikor az emberek szóban állapodnak meg.

Ha pénzről van szó, akkor papírt KELL írni. Nem csak bizalmatlanságból, de akármilyen külső tényező közbejöhet, hiába szavahihető is az ember.

2011. aug. 10. 09:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Második oldal elsője vagyok.

A 9:17es hsz írója is 85%os, nem én írtam, de írhattam volna én is. Ha nem volt szerződés, akkor miről beszélünk? Sőt azt írtad, volt szállásuk is, arról, hogy a szobatárs kizárta őket, nem a közvetítő tehet. Szerződés nélkül max a sarki kisboltba megyek el egy próbanapra, nem külföldre..

2011. aug. 10. 09:22
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
szerződés nélkül kiment, sok esze van...
2011. aug. 10. 09:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Sajnos ez van, külföldön az egyik magyar ott használja ki a másikat, ahol tudja.

De azért te se haragudj, de mit vártatok? Egy szuper lakásban külön szobát? Úgy, hogy párod még nem is dolgozott egy napot sem? Külföldiként nem hullik rögtön az ember ölébe olyan életszínvonal, mint amilyenben a németek már generációk óta élnek. Később bérelhetett volna a párod külön lakást, ha szorgalmas és ügyesen tud spórolni. Minden kezdet nehéz.

Nem volt szép, hogy 2500 helyett 1500 lett a fizu, de még abból is simán meg lehet élni még Münchenben is nem hogy Drezdában. Még bőven félretenni is lehet. Pláne, hogy egy munkásszállón lakott volna. Még ez a pénz is bőven jobb az itthoni átlagnál. Vagy nem tudom, itthon mennyit keresett a párod?

Lehet, hogy bizonyos dolgokban átvágtak, de ha munka lett volna és megkapja az 1500eurot, akkor kezdetnek szerintem nagyon jó lett volna. Enélkül az ember nélkül ki se jutott volna a párod. Lehet, hogy elhamarkodott döntés volt rögtön visszafordulni egy hülye szobatárs miatt.

2011. aug. 10. 09:54
 17/20 A kérdező kommentje:
Valahol igazatok van, csak szóba teljesen más dolgokat mondott el. A szállásról is tök mást állított. No mindegy. :)
2011. aug. 10. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:
van munkája? van szerződése? van szállása? ...akkor ne rinyáljon utólag, ennyi
2011. aug. 10. 19:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Nincs semmije, még annyija sem amennyi volt, a másik férfiról ne is beszéljünk....akivel kiment. Van aki évek óta nem tud szabadulni a munkától mivel annyit kell adózni a gbr után..:S Tiszta szívás, ki ne menjen így senki..
2011. aug. 12. 09:21
 20/20 anonim ***** válasza:

"Akkor jelentsen, mit bánom én.. "

Azért ha komoly büntetést kell fizetned (100ezres naygságrendben), akkor majd bánod.

2011. aug. 12. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!