A párom át lett verve, mit tehetnék?
Akkor jelentsen, mit bánom én..
Semennyit nem dolgozott, miután tegnap este kizárták őket a szobából elindultak haza.
Nagy bammegeket akkor látok magam körül, amikor az emberek szóban állapodnak meg.
Ha pénzről van szó, akkor papírt KELL írni. Nem csak bizalmatlanságból, de akármilyen külső tényező közbejöhet, hiába szavahihető is az ember.
Második oldal elsője vagyok.
A 9:17es hsz írója is 85%os, nem én írtam, de írhattam volna én is. Ha nem volt szerződés, akkor miről beszélünk? Sőt azt írtad, volt szállásuk is, arról, hogy a szobatárs kizárta őket, nem a közvetítő tehet. Szerződés nélkül max a sarki kisboltba megyek el egy próbanapra, nem külföldre..
Sajnos ez van, külföldön az egyik magyar ott használja ki a másikat, ahol tudja.
De azért te se haragudj, de mit vártatok? Egy szuper lakásban külön szobát? Úgy, hogy párod még nem is dolgozott egy napot sem? Külföldiként nem hullik rögtön az ember ölébe olyan életszínvonal, mint amilyenben a németek már generációk óta élnek. Később bérelhetett volna a párod külön lakást, ha szorgalmas és ügyesen tud spórolni. Minden kezdet nehéz.
Nem volt szép, hogy 2500 helyett 1500 lett a fizu, de még abból is simán meg lehet élni még Münchenben is nem hogy Drezdában. Még bőven félretenni is lehet. Pláne, hogy egy munkásszállón lakott volna. Még ez a pénz is bőven jobb az itthoni átlagnál. Vagy nem tudom, itthon mennyit keresett a párod?
Lehet, hogy bizonyos dolgokban átvágtak, de ha munka lett volna és megkapja az 1500eurot, akkor kezdetnek szerintem nagyon jó lett volna. Enélkül az ember nélkül ki se jutott volna a párod. Lehet, hogy elhamarkodott döntés volt rögtön visszafordulni egy hülye szobatárs miatt.
"Akkor jelentsen, mit bánom én.. "
Azért ha komoly büntetést kell fizetned (100ezres naygságrendben), akkor majd bánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!