A párom mamája hozzánk akar költözni? Mit tehetnék ellene?
teljes mértékben megértelek.
épp annyi szoba van hogy hárman elférjetek, az meg egészen kiakasztó hogy a saját kis szobátokat(szerelmi fészketeket) átakarja adni neki.
valószínűleg én is azt mondtam volna hogy elköltözöm, és így is cselekednék.
Nem is értem... Ha édesanyám nem lenne krónikus beteg, hogy folyamatos felügyeletre és ápolásra szoruljun, vagy le nem égett a háza, vagy mittudomén, én szeretem-imádom, minden tiszteletem az övé, de biz nekem eszem ágában se lenne, hogy hozzám költözzön. És elég beteges szerintem, hogy egy felnőtt férfi amúgy erre vágyik, valszeg nem sikerült teljesen elszakadnia anyukájától, vagy nem tudom.
Én valszeg azt se bírnám ki, hogy ne legyek bunkó, és a párom szüleit is nyugodtan elküldeném, hogy cicukáim ide ti bizony nem jöttök. De mondjuk számomra ezek a kötelező családi jópofizások se érnek sokat, szóval engem az is hidegen hagy, ha haragszik rám a párom rokonsága.
Nem tudom mit tehetnél. Szerintem amit csináltál az teljesen jó, ha jön a mama költözz és mondj búcsút - bár ezt mondani biztos könnyebb - és ha van részed a házból, akkor követeld, hogy fizesse ki neked.
Se a nagymama,se a szülei,csak vis major esetén.
Jobb távolról szeretni,mint közelről utálni.
Szerintem a hátad mögött már lezsírozta a dolgot a többiekkel...Hol itt a bizalom,megértés??
Jól tetted,hogy nem engedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!