Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kutyahus. Mit tehetunk?

Kutyahus. Mit tehetunk?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Hihetetlen:( beteges..:(

mi mit tehetunk ez ellen..?:(:

2011. aug. 4. 01:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem hús hús, egyre megy. Mindegy, milyen állat húsa, ahhoz ugyan úgy meg kell ölni az állatot.

Oké, hogy te személy szerint nem szoktál húst enni, de azon mégsem háborodsz fel, ha valaki csirkét eszik. Miért? Azt nem kellett megölni? Lehet, hogy nekem nagyon nehéz a felfogásom, de én nem igazán érzem a különbséget. Ahogy nem enném meg a saját kutyámat, úgy nem enném meg a saját, házikedvencként tartott tyúkocskámat, kiskacsámat, nyuszimat sem.

De ettől még vannak állatok, amiket kimondottan a húsukért tartanak. Ilyen szempontból viszont mindegy, hogy az adott állat milyen fajhoz tartozik.

2011. aug. 4. 09:21
 42/64 anonim ***** válasza:
0%
Nem is annyira az a gond,hogy milyen állatot esznek meg (de egyébként az,a vega dolog lenne a legjobb a világnak),hanem az ahogy elpusztítják feldolgozás előtt.Napokig kínozzák,élve megnyúzzák,hogy jobb legyen a húsa.Barbárok.1-2 mp-es megoldások is vannak.
2011. aug. 4. 10:09
 43/64 anonim ***** válasza:
A kutya és a macska evése, csak abban nem normális, hogy alapvetően ragadozó állatok, és ragadozó állatokat nem szokás megenni. Az persze más, hogy bizonyos életkörülmények miatt minden állat potenciális zsákmánynak minősül. Persze a halak itt is kivételt képeznek, hiszen a ragadozó halakat megesszük. (mi magyarok, más népek mit esznek, azt nem tudom)
2011. aug. 4. 11:43
 44/64 A kérdező kommentje:
Sokatoknak szól az, hogy a problémák elől nem elfutni kell, onkimelo módon, hanem meg kell oldani. Ez viszont probléma, meg az ott élők jó része is belátja, tiltakozik ellene. Gratulálok nektek! Ujjával csak a jó meleg szobatokban, a szeketekben és mondjátok hogy az ember legjobb barátjának a meszarlasaban nincs semmi rossz! Ha dien fosse ( nem tudom h írjak) is ilyen felfogású lett volna, a hegyigorillak kihaltak volna.. Pedig ugye azokat is éhezők ettek..
2011. aug. 4. 13:24
 45/64 anonim ***** válasza:
28%

Ez tragédia(!) Mi ( MI Európaiak) a kutyákat úgy ismerjük, hogy házörző, pásztor kutya. Nekünk ezért furcsa, valahol ez egyáltalán nem furcsa. De borzasztó nekem az ilyet olvasni.

A pénz nagyúr, ezért bármire képesek az emberek. A saját gyereküket eladnák, hogy pénzük legyen, mit számít egy teherautónyi Bernáthegyi. Ráadásul a Bernáthegyi "életmenő" kutya. Úristen, mindig elszomorodom, amikor ilyet olvasok. De ha ilyen van a tv-ben átkapcsolok, mert nem tehetek ellene semmit, viszont nagyon fáj, akkor inkább ne tudjam a részleteket. Most is nagyon óvatosan kattintottam rá a linkre, szerencsére képeket nem mutattak és nem videó volt, mert azt már nem néztem volna meg.

És a kutya annyira ki van szolgáltatva a gazinak, a kutya az egyetlen, aki a gazdira néz, a szemét keresi, amikor várja a következő "lépést". Tudom, hogy a disznó is ugyanolyan intelligens, mint a kutya és őket is nagyon sajnálom, mint ahogy a (tyúkot, csirkét, kacsát, amikor megyünk venni, én szoktam elvinni Anyukámat autóval, amikor tyúkot, kacsát vesz) Mindig nagyon sajnálom őket, sosem eszem a húsából, amit itthon vág le. Sajnálom az összes állatot, még a halakat is. Pedig ennem kell, mert húsevők vagyunk alapvetően.

De itt az a mód, ahogy a kutyát levágják, hogy előtte még meg is kínozzák,( lenyúzzák az arcbőrét) mert a felszökött adrenalintól finomabb lesz a hús, hát az ilyen hírektől kinyílik a bicska a zsebemben.

2011. aug. 4. 14:44
 46/64 anonim ***** válasza:
44%

"Sokatoknak szól az, hogy a problémák elől nem elfutni kell, onkimelo módon, hanem meg kell oldani. Ez viszont probléma, meg az ott élők jó része is belátja, tiltakozik ellene. Gratulálok nektek! Ujjával csak a jó meleg szobatokban, a szeketekben és mondjátok hogy az ember legjobb barátjának a meszarlasaban nincs semmi rossz! Ha dien fosse ( nem tudom h írjak) is ilyen felfogású lett volna, a hegyigorillak kihaltak volna.. Pedig ugye azokat is éhezők ettek.."

Fú de te kérdező, olyan sok mindent tettél az ügy érdekében, kiírtál egy kérdést, amiben megkérdezted, hogy "mit tehetunk?". Te aztán valaki vagy, nem futsz el a gondok elől, hősiesen szembe nézel velük, kiírsz egy kérdést, amivel megváltoztatod a világot, elhozod a békét. Mellesleg összegyűjthetsz te 10 millió szavazatot, úgy sem fog semmit változni a helyzet. Vannak dolgok-mint már írtam is, de valószínű az agyadig csak a saját hülyeségeid jutnak el- amibe bele KELL törődni. És egy ilyen "eszik a kutyákat" hülyeség a legeslegkisebb ezek közül.:)

Tudod mit, egy kis 15 éves éretlen kis csaj vagy, aki mellesleg azt hiszi, hogy ő olyan különb, csak azért, mert képes órákat, esetleg napokat agyalni ilyen kis semmiségen.

2011. aug. 4. 14:56
 47/64 A kérdező kommentje:
17:56, én legalább kiírtam egy kérdést...:) te meg ennyit sem.. Előbb utobb majd rájönnek az emberek milyen értékes állatokat pisztotanak, azután majd rájönnek mit vesztettek. Ahogy mar írtam, mind két szempont megállja valamiért a helyet, de az én szempontok ez és tartom magam ehhez... Mellesleg 16 és fél vagyok, nem sokat tevedtel..
2011. aug. 4. 15:37
 48/64 anonim ***** válasza:
55%

"Mellesleg 16 és fél vagyok...."

ebből a mondatodból nagyon sok minden kiderül.:)

2011. aug. 4. 15:48
 49/64 anonim ***** válasza:
81%
Azt megkérdezhetem tőled, hogy te milyen megoldást látsz a Föld népességének élelmezésére? Hogy az állattenyésztés kilőve, azt értem. Mezőgazdasági terület nincs elég még így sem, hát még akkor, ha mindenki átmenne vegába. Szóval várom a javaslatot...
2011. aug. 4. 15:49
 50/64 anonim ***** válasza:
75%

"17:56, én legalább kiírtam egy kérdést...:) te meg ennyit sem.. "

És változtattál vele valamit? Semmit. Írtál 40 karaktert és ezzel ugyanannyit tettél, mint én---------->semennyit.:)

2011. aug. 4. 15:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!