Kutyahus. Mit tehetunk?
A válasz megírásának időpontja: ma 02:34!!!
te vagy az elo pelda,egy jozan,normalis felfogasu nore,aki nem csak kulon a szivevel,vagy eszevel gondolkozik,hanem a kettovel egyutt! ha tobb ilyen felfogasu ember lenne,ugy elhetnenk a foldon jo eletet,hogy az nem valik a tobbi eloleny karara!!
sok ottani is belatja azt,hogy a kutyak nem arra valok hogy megegyek oket
"A válasz megírásának időpontja: ma 02:34!!!
te vagy az elo pelda,egy jozan,normalis felfogasu nore,aki nem csak kulon a szivevel,vagy eszevel gondolkozik,hanem a kettovel egyutt! ha tobb ilyen felfogasu ember lenne,ugy elhetnenk a foldon jo eletet,hogy az nem valik a tobbi eloleny karara!!"
Szerintem csak azért mondod ezt, mert a nézeteitek 100%-ban megegyeznek és ezáltal magad is fényezed.
Minden esetre én az ilyen BAROMSÁGOKKAL nem tudok foglalkozni. Persze most a sok állatvédő veri a seggét a földhöz, hogy hogy lehet ilyet mondani. De kérdem én, mi értelme van olyannal foglalkozni, amire esély nincs, hogy meg lehet változtatni? Miért nem olyan dolgokkal foglalkoztok, amit jobbá bírtok tenni?
Másrészről meg amikor az életben annyi minden szarság történik, ami miatt az embernek elkerülhetetlenül idegeskednie kell, még minek pumpálja fel magát ilyen HÜLYE hírekkel? Vannak dolgok, amik az élet velejárói. Ilyen a szenvedés, halál stb. És ezekkel együtt élve nekem eszemben sincs pár koszos dög miatt aggódni, amiket pár idióta leöl, azért mert van kereslet rá. Egyszerűen az ember ha minden miatt aggódik meg idegeskedik, akkor elfelejt élni, elfelejt boldognak lenni és egész nap depressziósan kuksolhat a szobájában, gondolkodva, hogy miért ilyen szar az élet, és miért nem egy másik valóságba született, ahol a tökéletes boldogság állapotában lebeghet az idő és tér nélküli világban.
Most kapásból fel tudnék legalább 20 dolgot sorolni, ami égetőbb gond ennél, és mégsem akarok belegondolni és beleloholni magam egy elkeseredett állapotban.
ELÉG HA AZ EMBER AZZAL SZEMBE NÉZ, AMI A KÖZVETLEN KÖZELÉBEN, KÖZVETLENÜL VELE TÖRTÉNIK. HA ELEGET LÁTSZ, ILYEN HÜLYESÉGEK MÁR NEM FOGNAK ÉRDEKELNI. ELOLVASOD, SÓHAJTASZ EGYET ÉS ELFELEJTED.
de hogy ne legyek 100% off, így a kérdésre válaszolva:
nem tehetünk semmit, mint ahogy nagyon sok más dolog ellen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!