Elég fura. Sztetek miért csinálta? L/15
Figyelt kérdés
Nemrég egy csaj megbökött Facebookon. Először csak lestem,aztán eszembe jutott h biztos véletlen volt. Én is jártam már úgy h vkinek üzenetet akartam írni csak szarakodott az egér és véletlenül majdnem megböktem. De ha véletlen lett vna akk már visszavonta vna nem? Vagy nem lehet? Írtam is neki h véletlenül bökött-e meg de még nem írt vissza. Van az ismerősei között egy csaj aki üzibe olyanokat írt nekem h kicsim,msn címet akart,akt képet rólam. O_o Akk ezek most leszbik és akarnak tőlem vmit vagy mi? De hát nekem ott van az adatlapomon h érdeklődés:FÉRFIAK. Nem vették észre vagy csak nem érdekli őket? Veletek volt már ilyen?2011. júl. 29. 09:59
21/23 anonim válasza:
az én baráti körömbe belefér,mert mi csak hülyéskedünk.
22/23 anonim válasza:
Komolyan kérdező, furcsa vagy. Milyen a kapcsolatod a barátnőiddel? Sajnálom őket... Nyugtatót szedni esetleg? Közömbösség, cica, közömbösség... És nem, nem akarok rád hajtani, pedig lány vagyok.:D
23/23 A kérdező kommentje:
Nem kell sajnálni senkit mi is szoktunk ölelkezni,egymásba karolni,de a fogdosás azért sztem már más dolog.
2011. aug. 1. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!