Sztetek ciki, ha nem volt még bnőm és 1 barátom se?
Figyelt kérdés
Mostanában minden ismerősöm azzal piszkál, hogy miért nem szedek fel vmi csajt... De nekem egy barátom sincs és én ink. barátokat szeretnék, de senki nem barátkozik velem a suliban is csak akkor jönnek oda hozzám, hogy ezzel piszkáljanak. Én hülyeségnek tartom a tinis kapcsolatokat, mert Facebookon is meg mindenhol azt látom, hogy 2-3 hónap után már szakít mindenki és megy bele az újabb kapcsolatba. Nekem van hülye felfogásom, hogy nem szeretnék komoly dolgot, csak barátságot? Mit tegyek? Ez nagyon rossz :(
17/F
2011. júl. 13. 09:20
1/4 A kérdező kommentje:
Több választ már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@:@
2011. júl. 14. 21:32
2/4 anonim válasza:
hidd el, jobb szabadon :)
Nem fog senki után fájni a szíved.://
De csak amíg nem találod meg az igazit! Lehet h kicsit értelmetlenül írtam, de a lényeg rem kijön...:)
3/4 A kérdező kommentje:
Ki és én is így gondolom. :)
2011. júl. 15. 00:21
4/4 anonim válasza:
Tudod nekem sincs senki barátom, nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!