Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elég fura. Sztetek miért...

Elég fura. Sztetek miért csinálta? L/15

Figyelt kérdés
Nemrég egy csaj megbökött Facebookon. Először csak lestem,aztán eszembe jutott h biztos véletlen volt. Én is jártam már úgy h vkinek üzenetet akartam írni csak szarakodott az egér és véletlenül majdnem megböktem. De ha véletlen lett vna akk már visszavonta vna nem? Vagy nem lehet? Írtam is neki h véletlenül bökött-e meg de még nem írt vissza. Van az ismerősei között egy csaj aki üzibe olyanokat írt nekem h kicsim,msn címet akart,akt képet rólam. O_o Akk ezek most leszbik és akarnak tőlem vmit vagy mi? De hát nekem ott van az adatlapomon h érdeklődés:FÉRFIAK. Nem vették észre vagy csak nem érdekli őket? Veletek volt már ilyen?
2011. júl. 29. 09:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ez a felháborodás. Én igenis komolyan veszem az ilyesmit. Ha nem akar tőlem semmit akk ne bökdössön. Tudjátok egyáltalán h a bökés mit jelent? Én senkit nem böknék meg csak úgy viccből.
2011. júl. 30. 13:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Te a bolhából is elefántot csinálsz.
2011. júl. 30. 14:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Látom te is elhitted azt a kib*szott nagy marhaságot,hogy a bökdösés szexuális kapcsolatra való felkérést jelent. Nekem volt amikor volt vagy 20bökésem, ennek a 60%-a csaj, a többi fiú,még sem akart velem egyik sem szexelni.-.-"
2011. júl. 30. 16:56
 14/23 anonim ***** válasza:
tetényleg túl komolyan veszed ezt az egészet,nem kéne erre így reagálni.pl. mit csinálnál,ha az én barátnőimet ismernéd?mert mi egy mást néha úgy hívjuk,hohy kicsim,szivem,drágám,ha meglátjuk egy mást akkor álöleljük egymást., ha nincs helyünk egymás ölébe ülünk,sőt volt hogy már fogdostak is engem,meg és akkor én is őket,és mégsem vagyunk ferdehajlamuak
2011. júl. 30. 19:20
 15/23 anonim ***** válasza:
fuck yeah,valaki küldje be.
2011. júl. 30. 20:16
 16/23 anonim ***** válasza:

Én is olvastam, hogy "szexuális érdeklődést" jelent a bökés. De nem igaz...

A Facebook EREDETI szabályzatában az van, hogy a bökés annyit jelent, mint egy köszönés, egy "szia".

2011. júl. 30. 21:42
 17/23 A kérdező kommentje:
Vki küldjön be téged az idegosztályra! H lehettek ilyen bunkók? Muszáj leugatni vkit ha nem tud vmiről? Am sztem a fogdosás már nem fér bele egy sima bnői viszonyba szvsz. Ja,és nem kell több komment!
2011. júl. 31. 17:36
 18/23 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, azért jobb lenne ha megválogatnád a szavaidat, és senkit nem küldenél idegosztályra csak azért mert te ilyen marhaságokon húzod magad, hogy egy lány megbök Facebookon! Ha ezen idegeskedsz, neked kéne idegosztályra menni!
2011. júl. 31. 17:48
 19/23 anonim ***** válasza:
És jó lenne ha nem bunkóznál senkit! Előző voltam.
2011. júl. 31. 17:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Mindenki hülye, mert nem veszi komolyan a bökdösést.

Nem lehet, hogy nem bennük van a hiba? :O

Off: azért a fogdosás két ugyanolyan nemű embernél szerintem sem igazán fér bele a "csak barátság" kategóriába, de ez magánvélemény...

2011. júl. 31. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!