Sztetek kicikiznének?
Baszod xD Sztem annak ciki aki annyira megnézi a f*szod, hogy ezt észreveszi ráadásul még fel is mer szólalni....
Már nem azért de mikor mer olyat kérdezni a melletted álló fiú a f*szodra mutatva, hogy héj körül vagy metélve? Vagy felétek ez szokás?
Ha már valaki akkora paraszt, hogy beszól emiatt, esetleg le is zsidóz, kicsit gondolkoztasd el, hogy az talán nem b.zis-e, hogy ő meg mások farkát bámulja. Kussban fog maradni.
Amúgy meg feltűnőbb és kicsit ciki is, ha csak te tusolsz gatyában, lehet, hogy rá is fognak kérdezni, hogy miért, és akkor sem leszel jobb helyzetben, jobban jársz, ha nem szégyenlősködsz.
22L
Én is körül vagyok metélve és egyáltalán nem hagyom, hogy ez zavarjon. Nem vagyok szégyenlős emiatt. Te se legyél az!
Amelyik meg beszól ezért, az vagy b*zi, vagy tök idióta. Ha zsidózik, közöld vele, hogy a muzulmánok is körül vannak metélve. Aztán döntse el magában a hülyéje, hogy melyik vagy a kettő közül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!