Mi értelme megvenni a babának a Nike, Adidas stb. cuccot drágán? Többi lent
Figyelt kérdés
Rengeteg embert látok, hogy hozza a gyerekét, Nike meg Adidas cuccokban. Ennek mi az értelme? Oké, én 20 évesen veszek egy Adidas cipőt, és elhordom 4-5 évig, de az a kisgyerek 1-2 hónapon belül kinövi! Nektek mi a véleményetek az ilyenekről?2011. júl. 17. 00:26
41/42 A kérdező kommentje:
Ó, igen, én tök csóró vagyok. Most is betörtem egy házhoz és onnan netezek, amúgy csövesként élek a híd alatt. Inkább te vagy a szegény szerintem - lelki szegény.
2011. aug. 3. 23:10
42/42 anonim válasza:
Megéri drága cuccot venni, kezdve attól, hogy jó minőségű ruhában jár a gyereked, el lehet rakni, mert még akár a 4. gyerek is aki örökölni fogja, nyugodtan hordhatja, mert még mindig tökéletes állapotban lesz. Majd ha lesz gyereked és megteheted, te is másképp fogod látni, egyébként tök mindegy milyen kocsi, ha 20 éves, annak már akkor is vérzik a torka, ha Lexus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!