Mi értelme megvenni a babának a Nike, Adidas stb. cuccot drágán? Többi lent
Figyelt kérdés
Rengeteg embert látok, hogy hozza a gyerekét, Nike meg Adidas cuccokban. Ennek mi az értelme? Oké, én 20 évesen veszek egy Adidas cipőt, és elhordom 4-5 évig, de az a kisgyerek 1-2 hónapon belül kinövi! Nektek mi a véleményetek az ilyenekről?2011. júl. 17. 00:26
21/42 anonim válasza:
01:03-a vagyok: igen, cipőből érdemes lehet jót venni, é valóban nem a Nike és társai a megfelelőek egy babának. én is az Elefantent ajánlom. és árban az valóban húzós.
22/42 anonim válasza:
Uram Isten!
Én is stìlusosan öltöztem a lányomat azért,mert márkás ruhákat adok rá...a 2 dolog nem üti egymást.
23/42 anonim válasza:
Ha belefér nekik miért ne?Ebbe nem lehet beleszólni. Ha ők se szólják le a turis cuccot, őket se szólják le.
24/42 anonim válasza:
Egyrészt eszem ágában sem lenne leszólni az újgazdagokat, mert van olyan ismerősöm, aki ezt a fényűzést lopott pénzből csinálta... szóval ez inkább világnézet kérdése. Másrészt, szerintem van ennek egy jóval súlyosabb vonzata, mint hogy a gyerek úgy néz ki, mint egy "bazári majom". Nyilván nem vonatkozik mindenkire, de: mit lát a gyerek? Megvehetünk bármilyen drága cuccot, amit pár hónap múlva kidobunk. Ha babaként megkapja a legdrágább felesleges cuccokat, valószínűleg később is így lesz. Aztán jön az, hogy sorra töri össze az audikat, meg "minek tanuljak, ha apám pénzéből úgyis elélek életem végéig?" Ezt nem csak kitaláltam, sajnos elég közeli példa.
25/42 A kérdező kommentje:
De látod, hogy leszólják. "Miért vásárolnék turiban csóró cuccot, mikor ott a csilivili?"... Én ezt szólom le, mások meg azt, hogy 20 évesen egy Lexus-t vezetek. Mindenki leszól valamit, a magyar ember már csak ilyen.
Ez most valami olyan dolog, hogy ehetnék minden nap puccos éttermekben 5000 ft-ért, de minek, ha a 600 ft-os menzát is megemésztem? Jöhettek azzal, hogy Lexus, csakhogy én ezt 5-10, akár 20 évig is használni fogom, míg ti 5 hónap múlva kidobjátok. Okés, ti dolgotok, csak próbálok rávilágítani a problémámra.
2011. júl. 17. 01:18
26/42 anonim válasza:
Bátyámék drága holmikat vesznek a gyerekeknek, de vigyázniuk kell rá, mert a bátyám beléjük nevelte. Miért ne értékelhetnék, ha normálisan állnak a szülők a dolgokhoz.
27/42 anonim válasza:
01:17 vagyok. Mondtam, hogy biztos nem érint mindenkit, de én a környezetemben ezt tapasztaltam. Szerintem akkor a szülőknek tényleg nagyon oda kell figyelniük.
28/42 anonim válasza:
Gondolom húsz évesen nem te kerested meg rá a pénzt, valószínűleg a szüleid adták, vehettek volna Suzukit is, mert az is azt a célt szolgálja, de ha megtehették, hát vették a Lexust.
29/42 A kérdező kommentje:
Igen, mondhatni, hogy a szüleim vették, de vegyünk figyelembe egy-két dolgot. Apunak van két logisztikai cége, ahol 16 éves korom óta gyártom a cash-flow-okat, az éves mérlegeket, az adópapírokat és a hasonló finomságokat, barátnőmmel (szintén 16 éves kora óta) gépeli le apunak a leveleket idegen nyelveken (spanyolul, angolul, hollandul és portugálul is tudunk mindketten, ő még egy keveset tud olaszul is), sokszor ő csinálja a fuvarleveleket is. Nem mondom, hogy megkerestük az egész autó árát, de leaglább dolgoztunk érte (ketten kaptuk az autót).
2011. júl. 17. 01:37
30/42 anonim válasza:
Kicsit ellentmondásos vagy, ők ezzel az erővel pazarolnak pár tízezret, ti meg pár milliót.Magadra nem sajnálod, de a picidre fogod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!