Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi értelme megvenni a babának...

Mi értelme megvenni a babának a Nike, Adidas stb. cuccot drágán? Többi lent

Figyelt kérdés
Rengeteg embert látok, hogy hozza a gyerekét, Nike meg Adidas cuccokban. Ennek mi az értelme? Oké, én 20 évesen veszek egy Adidas cipőt, és elhordom 4-5 évig, de az a kisgyerek 1-2 hónapon belül kinövi! Nektek mi a véleményetek az ilyenekről?
2011. júl. 17. 00:26
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
47%
Nem mindegy,hogy ki mibe öltözködik?:D
2011. júl. 17. 00:55
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem a külső teszi az embert,akár kicsi akár nagy.:D

15 éves fejjel is megértek ennyit..:)

2011. júl. 17. 00:56
 13/42 anonim ***** válasza:
40%

Hát nem tudom, ki hogy van vele, de én ha már elmegyek egy bevásárlóközpontba vásárolni magamnak (ekkor veszem a babaruhákat is), akkor nem fogok nekiállni felkutatni a legolcsóbb boltokat vagy a legközelebbi kínait/turit a közelben, ha egyszer nem szorulok rá.

Ez nem kivagyiság, egyszerűen tényleg nem okoz problémát.

2011. júl. 17. 00:58
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Én sem venném meg a babának a drága ruhákat,mivel igaza van a kérdezőnek sokszor kevesebb mint 2-3 hónap alatt kinövi. Felesleges pénzkidobás,mert aztán a ruhákkal mit kezdek? Biztos nem takargatom a szekrényben hanem vagy kidobom vagy elajándékozom. Nem a turkálóból öltöztetném a gyereket,vannak más üzletek is ahol olcsóbban hozzá lehet jutni.

Persze akinek annyi pénze van hogy nem tudja mire költeni és ezért nem számít neki hogy félvévente cserélődik a gyerekének a teljes ruhakészlete,ennek ellenére is kiadja a rengeteg pénzt egy-egy ruháért az az ő dolga.

2011. júl. 17. 00:59
 15/42 A kérdező kommentje:

"első és második válaszoló: nem, ha milliárdos lennék, akkor se vennék ilyemit, mert NINCS értelme. nos, ha ti attól élveztek el, hogy feleslegesen dobtok ki pénzt az ablakon, az a ti dolgotok."

Ott a pont, köszönöm.

Egyébként azt nem értem, hogy miért kell egyből belémkötni? "Nem a te dolgod, hogy megvesszük" stb stb. Én csak föltettem egy kérdést egy olyan oldalra, ami azt a célt szolgálja, hogy kérdéseket lehessen feltenni. Kivagyigagyik... Én se vagyok egy csóró gyerek, de ezzel nem vágok fel, a gyerekemet meg főleg nem öltöztetném ilyen ruhákba, mert csak kinevetnek és leszólnak az utcán. Remélem, a legburzsoább (kitaláltam egy új szót :D) emberek még aranyláncot is tesznek a gyerek nyakába, meg húszezreseket a babakocsiba, hisz az olyan vagány.

2011. júl. 17. 01:00
 16/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem azért vesz valaki például Adidas cipőt a gyerekének, mert számol arra, hogy esetleg lesz még egy és akkor neki már nem kell venni, hanem jó lesz az. Mert mégiscsak jobban bírja a dolgokat, mint egy olcsó.

2011. júl. 17. 01:02
 17/42 anonim válasza:
100%
Babának nincs értelme megvenni, és nem az ára miatt. Mivel nekem is babám van elég sokat nézegettem, melyek a jó cipők nekik. Ezek nem, mert álatlában félcipők nem tartják a bokáját. Ami jó minőség, az ugyanannyiba kerül mint egy nike, adidas, szóval én is költök ennyit a babámra, és valóban csak 1-2 hónapig hordja a cipőit, de nem ezeket a divatmárkákat veszem, hanem ami kifejezetten babamárka (elefanten).
2011. júl. 17. 01:02
 18/42 anonim válasza:
90%
úristen botrány lenne ha turkálóból öltöztetnéd a gyerekedet! nekem van sok nike, de moschino, burberry, nanushka, je suis belle is akad, de ugyanúgy van rengeteg cuccom turkálóból is. a gyerekemnek is főleg onnan veszek, nagyon hamar kinövi. az oviban mindig megkérdezik, hogy honnan vannak ilyen gyönyörű ruhái, mindig nagyon szépen van felöltözve, ellentétben a "nike cipőt adok a gyerekemre" szülőkkel. hát igen, az ízlés nem pénz kérdése, van akinek van, van, aki meg drága cuccokkal akarja kompenzálni;)
2011. júl. 17. 01:03
 19/42 anonim válasza:
29%
szerintem attól hogy valaki márkás cuccba öltözteti a gyerekét attól nem lesz a kicsi bazári majom
2011. júl. 17. 01:05
 20/42 anonim ***** válasza:

Van, aki 20 millios SUV-t vesz.

Van, aki 120 miiios villat.

Van, aki 300-400 ezer FT-os babakocsit (Strokke Xplory meg hasonlok).

Van, aki markas babaruhakat.

Ezek kozul egyik sem szukseglet. Meg ezek kozul az utolso tetel a legkisebb...

Amellett, hogy engem a fentiek kozul egyik sem tenne boldogga es nem erdekel, ugy gondolom, hogy mindenki arra kolti a penzet, amire akarja, amig tisztesseges forrasbol keres penzt. Engem ugyan nem zavar...van, akinek ez a fontos, mig masnak mas dolgok. Nem szabad mast eliteni. Mas is belenezhet az eletunkbe es lathat olyan dolgot, ami neki nem fontos, nekunk meg igen.

2011. júl. 17. 01:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!