Mi értelme megvenni a babának a Nike, Adidas stb. cuccot drágán? Többi lent
Nem a külső teszi az embert,akár kicsi akár nagy.:D
15 éves fejjel is megértek ennyit..:)
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de én ha már elmegyek egy bevásárlóközpontba vásárolni magamnak (ekkor veszem a babaruhákat is), akkor nem fogok nekiállni felkutatni a legolcsóbb boltokat vagy a legközelebbi kínait/turit a közelben, ha egyszer nem szorulok rá.
Ez nem kivagyiság, egyszerűen tényleg nem okoz problémát.
Én sem venném meg a babának a drága ruhákat,mivel igaza van a kérdezőnek sokszor kevesebb mint 2-3 hónap alatt kinövi. Felesleges pénzkidobás,mert aztán a ruhákkal mit kezdek? Biztos nem takargatom a szekrényben hanem vagy kidobom vagy elajándékozom. Nem a turkálóból öltöztetném a gyereket,vannak más üzletek is ahol olcsóbban hozzá lehet jutni.
Persze akinek annyi pénze van hogy nem tudja mire költeni és ezért nem számít neki hogy félvévente cserélődik a gyerekének a teljes ruhakészlete,ennek ellenére is kiadja a rengeteg pénzt egy-egy ruháért az az ő dolga.
"első és második válaszoló: nem, ha milliárdos lennék, akkor se vennék ilyemit, mert NINCS értelme. nos, ha ti attól élveztek el, hogy feleslegesen dobtok ki pénzt az ablakon, az a ti dolgotok."
Ott a pont, köszönöm.
Egyébként azt nem értem, hogy miért kell egyből belémkötni? "Nem a te dolgod, hogy megvesszük" stb stb. Én csak föltettem egy kérdést egy olyan oldalra, ami azt a célt szolgálja, hogy kérdéseket lehessen feltenni. Kivagyigagyik... Én se vagyok egy csóró gyerek, de ezzel nem vágok fel, a gyerekemet meg főleg nem öltöztetném ilyen ruhákba, mert csak kinevetnek és leszólnak az utcán. Remélem, a legburzsoább (kitaláltam egy új szót :D) emberek még aranyláncot is tesznek a gyerek nyakába, meg húszezreseket a babakocsiba, hisz az olyan vagány.
Szia!
Szerintem azért vesz valaki például Adidas cipőt a gyerekének, mert számol arra, hogy esetleg lesz még egy és akkor neki már nem kell venni, hanem jó lesz az. Mert mégiscsak jobban bírja a dolgokat, mint egy olcsó.
Van, aki 20 millios SUV-t vesz.
Van, aki 120 miiios villat.
Van, aki 300-400 ezer FT-os babakocsit (Strokke Xplory meg hasonlok).
Van, aki markas babaruhakat.
Ezek kozul egyik sem szukseglet. Meg ezek kozul az utolso tetel a legkisebb...
Amellett, hogy engem a fentiek kozul egyik sem tenne boldogga es nem erdekel, ugy gondolom, hogy mindenki arra kolti a penzet, amire akarja, amig tisztesseges forrasbol keres penzt. Engem ugyan nem zavar...van, akinek ez a fontos, mig masnak mas dolgok. Nem szabad mast eliteni. Mas is belenezhet az eletunkbe es lathat olyan dolgot, ami neki nem fontos, nekunk meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!