Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi értelme megvenni a babának...

Mi értelme megvenni a babának a Nike, Adidas stb. cuccot drágán? Többi lent

Figyelt kérdés
Rengeteg embert látok, hogy hozza a gyerekét, Nike meg Adidas cuccokban. Ennek mi az értelme? Oké, én 20 évesen veszek egy Adidas cipőt, és elhordom 4-5 évig, de az a kisgyerek 1-2 hónapon belül kinövi! Nektek mi a véleményetek az ilyenekről?
2011. júl. 17. 00:26
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:
10%
Az, hogy semmi közöd hozzá. Ha megtehetik akkor mért ne? -.-
2011. júl. 17. 00:29
 2/42 anonim ***** válasza:
11%
Van, akinek tízezreket kiadni egy-egy pár hónapig használt ruhadarabra nem összeg. Ha megtehetik, miért ne tennék? Te is megtennéd...
2011. júl. 17. 00:29
 3/42 anonim válasza:
100%

Talán túl sok pénzük van a szülőknek és van mire elkölteni.

Vagy talán csak azt szeretnék, hogy kitűnjön a többi gyermek közül.

Mást nem tudok elképzelni...

2011. júl. 17. 00:30
 4/42 anonim ***** válasza:
60%
Mert megtehetik, a legjobbat akarják a picinek, ha felesleges is.
2011. júl. 17. 00:31
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézed,a jól menő "vállakozók"csinálják ezt,hogy egymáson túltegyenek,rázzák a rongyot,játsszák az eszüket.Én még nem láttam normál,átlag szülőket ilyen cuccokba öltöztetni a pici gyerekeiket.Az ilyen rongyrázás annyira jellemző ezekre az újgazdag rétegre.
2011. júl. 17. 00:31
 6/42 anonim ***** válasza:
14%

Annyira bírom,hogy rögtön levagyunk újgazdagozva csak azért,mert adunk a gyermekeink és a saját megjelenésünkre...

Azért veszem meg a lányomnak a márkás dolgokat,mert mi magunk is azt hordunk,nem fogom akkor a babámat a turkálóból öltöztetni.

2011. júl. 17. 00:43
 7/42 anonim válasza:
98%
első és második válaszoló: nem, ha milliárdos lennék, akkor se vennék ilyemit, mert NINCS értelme. nos, ha ti attól élveztek el, hogy feleslegesen dobtok ki pénzt az ablakon, az a ti dolgotok.
2011. júl. 17. 00:48
 8/42 anonim ***** válasza:
18%

És miért fáj az neked,hogy mi ezeket megvesszük a lányunknak?

Nem a te pénzedet költjük rá...

2011. júl. 17. 00:48
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Különbség van a márka és a minőség között - ezt rendszeresen elfelejtik az emberek.

Ez az egész amúgy semmi más, mint kivagyiság, hogy megmutassák egyesek, ők anyagilag mennyivel többek, mint mások. Belesújkolják már egészen kicsi korban a gyerekbe, hogy csak akkor valaki, ha drága cuccok vannak rajta - ezért olyan sekélyesek a mai tinik, fiatal felnőttek.

Nem vagyok irigy; amit leírtam, azt megtapasztaltam a kortársaim túlnyomó többségénél.

Normális ember, amúgy nem bazári majomnak öltözteti a gyerekét, anyagi helyzettől függetlenül.

2011. júl. 17. 00:53
 10/42 anonim válasza:
100%
jól mondod, fájdalmas. de mondom, ha neked ez esik jól, akkor csináld, ennyi. ha te azt hiszed, hogy valaki csak akkor jól öltözött, ha rengeteg pénzt költ el rá elég nagy baj. egy kicsi gyereknek meg semmi értelme drága cuccot venni, amit hord pár hónapig maximum.
2011. júl. 17. 00:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!