Nem magyar származásúak, zavar ha megbámulnak?
Figyelt kérdés
Elsősorban az afrikai, ázsiai származásúakra értem.
Én nagyjából már megszoktam, de az azért eléggé zavar amikor nem csak suttyomban nézegetnek felém (azt is néha észreveszem), hanem teljesen rám tapadnak. Olyankor nem tudom mit higgyek, leettem magam, van rajtam valami, vagy csak azért néz mert jól esik neki.
Mondjuk én is meg szoktam nézni a feketéket de igyekszem úgy, hogy ne vegye észre :)
2011. júl. 16. 13:51
11/13 anonim válasza:
Engem is allandoan bamultak Kirgizisztanban, es nagyon rosszaul esett, jobban mondva zavart egy ido utan, de ez termeszetes, ha idegen arcu az ember akkor megbamuljak, emiatt ne idegeskedj, sajnos meg kell szokni, az emberek nem valtoznak, de gondolom ahol elsz, ott mar ismernek es nem bamulnak meg, ez a fontos!
12/13 anonim válasza:
ENGEM RETTENETESEN ZAVAR!!!!
Én félig japán vagyok, de általában csak bámulnak rám és néznek........ és ez rossz -.-
Én is mindíg megnézem magam gyorsan a tükörben, van e vmi rajtam XDDDDD
13/13 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés de le írom hogy én nagyon vonzónak tartom a keleti férfiakat. Így hát meg is szoktam nézni jól ,ha szembe jön velem. Ennyi :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!