Titeket nem zavar, hogy már mindenre, ami nem is annak tűnő termékre ráírják, hogy, , magyar termék"?
Én is megtapasztaltam ezeket a furcsaságokat. A kínai makói fokhagyma volt az első. Makón csak csomagolták:)
Ami még zavar, ha a származási helynek az van feltüntetve: EU. Na, most tudd meg, melyik uniós országban készült. Azt olvastam, hogy hivatalosan nem lehetne az EU-t így használni, hanem a valódi ország nevét kellene feltüntetni. De mint látjuk, azzal sem járunk jobban. Megveszed a jól ismert debreceni kolbászt, ami Ausztiában készült, a Győri keksz termékeket, amit (ha jól tudom) Szlovákiában.
Na, megyek, veszek egy tanyát, és önellátásra rendezkedem be. Az én tyúkom nekem fog tojást tojni...
a magyarnak álcázott kínai fokhagymától már én is rosszul lettem amikor magyar terméknek volt feltüntetve.
lehet, hogy összekeverték a bambuszrüggyel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!