Titeket nem zavar, hogy a magyar (főként netes) újságírás a kulturális pöcegödör felé tart?
Tudom, hogy mire celzol es mar nemcsak a bulvar ilyen, bar bulvar eseteben is szegyen, ahogy irnak. Zavar, de mit lehet tenni? Latod, hogy meg ekkora versenynel is ilyen ujsagirokat vesznek fel. Milyenek lehetnek, akik nem kerulnek be?
Eleg sok ujsagiro ismerosom van, de mind pici (reteg) lapoknal tengodik kapcsolatok hianyaban. Lehetsz akarmilyen jo, ugysem kerulsz te oda, ha nincs protekciod.
Sajnos nem csak az újságírók nem tudnak helyesen írni...de még a köztársasági elnökünk sem.
Igazad van.
Az újságírók nem tudnak helyesen írni, a hírolvasók nem tudnak helyesen beszélni.
Én pont ezért nem nézek híradót. Idegesít a helytelen nyelvhasználat és hangsúly. Keress rá régi mai híradásokra a neten. Hallható a különbség.
Örök kedvenceim:
"Hozé" Manuel Barroso (--->"Zsozé")
Európa Parlament (--->Európai Parlament)
"amúgy"
"egyébként"
"máskülönben"
szó használata, plusz:
"minőségi bulvár"
"minőségi újságírás"
"független híradás"
fogalmak használata.
Engem felettébb zavar. Értéktelen, használhatatlan, hatásvadász hulladék csöpög rengeteg olyan forrásból, ami közvetíthetne igazán jó tartalmakat.
A netes felületeken pedig legfőképp az zavar, hogy gyakran az az érzésem, néhány ember csak azért regisztrál, hogy leoltson és leugasson másokat.
Ironikus(?), vagy csak nem véletlen ilyen világban, hogy az egyik legértelmesebb a szánalmas.hu on-line közössége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!