Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a mai nőknek hány...

Szerintetek a mai nőknek hány százaléka rib*nc?

Figyelt kérdés
Am sztem olyan 85-90%, ha elmegyek bulizni sztem kb ennyi százaléka csak a pénzre hajt rá meg h megkenjék hót részegen. Mi a véleményetek keveslitek vagy sokalljátok? Nők ne írjanak, nem kell a magyarázkodás.:)
2011. júl. 14. 19:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/123 anonim ***** válasza:
36%
Ez szóval nem mondtam, hogy 30-as vagyok:) Na mind1, léynegtelen. Az meg realítv, h a többség véleménye eltér az enyémtől, mert csak ezen az oldalon szapulja mindenki a nőket, mert nyílván személyesen gyáva férgek. De nincs kedvem tovább vitatkozni, mert semmi értelme, és annak se, hogy te telefosd az oldalt. na pá
2011. júl. 16. 00:56
 122/123 anonim ***** válasza:
60%

" Az meg realítv, h a többség véleménye eltér az enyémtől, mert csak ezen az oldalon szapulja mindenki a nőket"

Sajnos te képviseled a többség véleményét a féregségeddel...

Ja, és hogy legyen más is, ne csak "mindenki a nőket szapulja"(ha egyszer ez volt a kérdés, nem tudom miért kezdenénk el a gombákról beszélni):

Utálom a csőgatyás is, sőt mindenkit, aki tuctuct hallgat. Ha tényleg nő lennél, akkor tudnád, hogy a ribancnak megvan a hímnemű megfelelője is, az pedig a b*zi. És mivel nem ez volt a kérdés, nem ezzel válaszoltam...

2011. júl. 16. 08:47
 123/123 A kérdező kommentje:
nem gondoltam volna h ekkora feszültséget váltok a kérdéssel am csak hülyeségből kérdeztem de mind1..
2011. júl. 16. 21:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!