Szerintetek a mai nőknek hány százaléka rib*nc?
Figyelt kérdés
Am sztem olyan 85-90%, ha elmegyek bulizni sztem kb ennyi százaléka csak a pénzre hajt rá meg h megkenjék hót részegen. Mi a véleményetek keveslitek vagy sokalljátok? Nők ne írjanak, nem kell a magyarázkodás.:)2011. júl. 14. 19:54
111/123 anonim válasza:
68as szerintem hagyd abba, ebből nem jöhetsz ki győztesen. Nincsenek érveid, közhely dolgokkal dobálózol, nem kéne :S Egyértelműen alulmaradtál, ez nem baj, majd legközelebb úgy menj bele 1 vitába, ha vannak megalapozott érveid .
112/123 anonim válasza:
ez nem párbaj, elég nagy baj, ha annak veszitek. Mondtam érveke, olvass vissza, de értelmetlen dobálozásokra nem lehet mit reagálni, pl. már azért ribanc vagyok, mert védem őket xD Itt ti vagytok, akik alulmaradtatok, mert még mindig beszákült a látóteretek és nem tudjátok befogadni az új információkat/érveket. Az ilyeneknek kár is kiselőadást tartani, mert úgy is csak a saját h.lyeségeiket tartják jónak, pedig szerintem vhol ők is tudják, hogy nagy baromság, amit gondolnak és nem nekik van igazuk. Egyszer ti is rájöttök, egy bizonyos kor után
113/123 anonim válasza:
A párbaj nem egyenlő a vitával, kár ha igy fogod fel. Velem amúgy nem vitáztál.
"utolsó: 11 éves létedre elég sokáig fennt maradhatsz... nem kéne már aludnod?"
ez szóltad be nekem jó pár oldallal ezelőtt, de nem is reagáltam rá. Felesleges, a 20 alatti agyatlanok szoktak ilyenekkel dobálózni, meg azzal hogy húú biztos sose volt csajod, dagadt vagy, kocka stb.Szánalmas. Ha 20 feletti vagy akkor meg vissza vagy maradva a fejlődésbe, +1 ok amiért vitaképtelen vagy.
114/123 anonim válasza:
Mellesleg nem tudhatjuk hogy ribanc vagy, én nem is mondom/mondtam, bár amennyire magadra veszed ezt az egészet + szívesen magadba fogadod a cigány faszt az ember elgondolkozik.
115/123 anonim válasza:
Te reagálsz mindenre, ami ezzel a témával kapcsolatos, valszeg mindenáron be akarod sározni a lányokat. Ettől függetlenül szerencsére kevés olyan nyomi van, mint te, a normálisabbak felnőttek már az élethez. És hiába mondogatod, h "csak a 18 alattiak dobálóznak olyanokkal, h ronda vagy stb", mert ez igaz, jobb lesz, ha magadnak is bevallod. Kár ezen vitatkozni, mert úgy se fogod felfogni, ezt meg kell tapasztalnod
116/123 anonim válasza:
00:39 nem érted az iróniát, újabb gyerekes húzás:D Te tényleg azt gondoltad, hogy komolyan gondolom, pedig még egy huncut smilyet- is toltam a végére xD
117/123 anonim válasza:
Akkor nézd vissza, itt kb 3xor szóltam hozzá. Bocs hogy nem vettem észre, csak átfutottam, mert érdekes volt 6 oldal a te kommentjeiddel volt telefosva. A xd-k meg a többi idota smiley írása szintén 20 alatt jellemző.
119/123 anonim válasza:
az efféle beszűkült látókör pedig 15 év alatt, meg az is, hogy mindenáron 20 alatinak próbálsz eladni, ezért mindenre azt mondod, h ez is, meg az is "20 alattiakra jellemző". Kicsit erőlteltett már, nem godnolod?
120/123 anonim válasza:
Te viselkedsz úgy , nem gondolhatlak tapasztalt 30asnak ha nem úgy nyilvánulsz meg , sajnálom. A beszűkült látókör meg ott kezdődik ha valaki képes telefosni 6-7-8 oldalt csak azért, mert a többségnek eltér a véleménye az övétől. Úgyhogy ennek szellemében én most ki is szállok, mert megmondtad óó te te tapasztalt 30as, csak kis 11 éves porbafingó vagyok, és bizony aludnom kell . Jóéjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!