Szerintetek a mai nőknek hány százaléka rib*nc?
hát én örülnék ha leszólítanának. és én is szoktam a srácokat nézni de énis mindig mosolyogva (ha ő is néz) pirulva elfordítani a fejem. de én kezdeményezni nem fogok.
16/L
Oh, say can you see by the dawn's early light
What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming?
és a mai pasik hány %-a ösztönlény hímringyó?
talán 100%? esetleg már azok is azok akik meg sem születtek? tegyük fel így a kérdést.
Jajjjjjj neee máááár,egy újabb kiábrándult 'azösszescsajribanc'elkeseredett fiucska. Most komolyan menyjünk bele ebbe?? hát jó:
1.Nem értem miért kell beállítani a bulizást mint vmi bűnt.Én is szoktam járni,mert néha jól esik egy húzósabb hét után lazítani egy kicsit a barátaimmal a kedvenc koncertemen mondjuk.Ettől még nem vagyok ribanc!
2. ez a sztereotípia hogy a nőknek csak a pénz kell akkora f***ság( már bocsánat) hogy el se tudom mondani!!! Lehet,hogy a modellek és a hozzájuk hasonlókat csak ez motiválja,de egy átlagos lányt cseppet sem érdekel a pénz!
Ez kb.olyan kijelentés hogy a férfiakat miért csak a nagy mell,nagy fenék érdekel?? Persze erre az összes hevesen tiltakozik,hogy dehogyiis a belső értékek számítanak,mégis nyálukat csorgatva bámulják az utcán az ilyeneket.
3.Tegyük fel hogy amit állítasz igaz: A nők 90%-a ribanc,csak hogy a férfiakat sem kell félteni,ők ugyanis nem mondanak nemet,innentől kezdve ők se többek!
Ne általánosíts légyszíves!Feltudnék sorolni a férfiak számlájára is pár dolgot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!