Szerintetek a mai nőknek hány százaléka rib*nc?
Figyelt kérdés
Am sztem olyan 85-90%, ha elmegyek bulizni sztem kb ennyi százaléka csak a pénzre hajt rá meg h megkenjék hót részegen. Mi a véleményetek keveslitek vagy sokalljátok? Nők ne írjanak, nem kell a magyarázkodás.:)2011. júl. 14. 19:54
1/123 anonim válasza:
30%
90?! hány anyát/feleséget ismersz aki hűséges?
2/123 A kérdező kommentje:
mai lányok egyelek meg
2011. júl. 14. 19:56
3/123 Moszuke válasza:
a nem megfelelő partner mellett 100%
a megfelelő mellett meg 0%
ha szinglik akkor én is olyan 60-80%ra tippelnék
4/123 A kérdező kommentje:
bocs igazad van LÁNYOK akkor
2011. júl. 14. 19:57
5/123 anonim válasza:
DubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubaiDubai
=)
6/123 A kérdező kommentje:
like
2011. júl. 14. 19:57
7/123 anonim válasza:
Hát, a buli szerintem közel se reprezentatív, mivel a r.banc lányok mind járnak buliba nyilván, a nem r.bancoknak meg nagy része nem...
8/123 anonim válasza:
Ha elmész bulizni. és aki nem jár ilyen helyekre?
9/123 anonim válasza:
Ez elég kevés csajra igaz. Attól függ, hol ismerkedsz.
Ha egy lepukkant, diszkónak csúfolt ku.rvatelepen, ott a pi.nák 99%-a.
Ha az út széli csajokra hajtasz, ott 100%.
Amennyiben te csaj ilyen muffokkal jössz össze, és csak pénzért vagy részegen kapsz sunát, ott veled van baj.
10/123 A kérdező kommentje:
sztem 60%-al születik de majdnem
2011. júl. 14. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!