Am sztem olyan 85-90%, ha elmegyek bulizni sztem kb ennyi százaléka csak a pénzre hajt rá meg h megkenjék hót részegen. Mi a véleményetek keveslitek vagy sokalljátok? Nők ne írjanak, nem kell a magyarázkodás.:)
Na, az már nem megy. Ez mutatja, hogy mennyire is értelmetlen a léted, hiszen a saját miértjeidet se tudod megindokolni. Ócska féreg.
2011. júl. 15. 16:09
92/123 anonim válasza:
Nem vitatkozom egy kis puhap*cs lúzerrel. cs*ptad gyökér:D
2011. júl. 15. 16:15
93/123 anonim válasza:
Ilyet csak az mond, akinek nincsenek érvei. Ócska kis ribanc... Remélem majd egyszer jól seggbekúr egy cigány, aztán majd akkor sírsz a jobbikosokért...
2011. júl. 15. 16:18
94/123 anonim válasza:
:D Hát azt én is remélem, puszi neked. (menj papnak, úgy talán elnézik, h 70 évesen is szűz maradsz) ;)
2011. júl. 15. 16:20
95/123 anonim válasza:
Hát ti nagyon hülyék vagytok (pláne a 49%-os), már bocs.:D
68%-os, honnan veszed, hogy egy 11 éves szingli p*ccsel társalogsz?
49%-os, miből gondolod, hogy a 68%-os válaszoló és az anyám ribancok?xD
2011. júl. 15. 16:21
96/123 anonim válasza:
Én azért gondolom, hogy a 49%-os egy puhap*cs, mert a válaszaiből kideül, hogy minden nőt ribancnak tart és utákja őket, és ez azzal magyarázható, hogy nincs olyan lány, akinek bejönne, és ezt azzal akarja palástolni, hogy ribancnak titulálja őket és pocskondiázik itt mindenkinek róluk. Ha normális lenne a lányokkal a kapcsoalta, akkor tudná, h ki a ribanc és ki a egy normális lány,de hát mivel nem tudja, így 1000%, hogy vagy nagyon átverte egy lány egy másik pasiért, vagy még sosem volt bnője és randa.
2011. júl. 15. 16:29
97/123 anonim válasza:
Idáig 2 barátnőm volt, és a harmadikkal 9 hónapja vagyok együtt és minden tökéletes. ;D Átverés nem volt, csupán vannak alapos, reális elveim, aminek a mostani tökéletesen megfelel és EGYET IS ÉRT velem.
Amúgy a sablonos, mindenféle szociológia alapot mellőző érveidből kihagytad, hogy esetleg még b*zi is vagyok. Gondoltam szólok, hátha egyszer majd megvernek érte téged.
És bocs, de lányok társaságára nem tartok igényt, csupán nőkére...
2011. júl. 15. 16:36
98/123 anonim válasza:
Ne magadból indjul ki, normális férfiak nem vernek nőt;) Amúgy szeretema melegeket és a romákkal sincs bajom, mielőtt ez lett a következő érved. Én nem férfi vagyok, hogy külső alapján ítélek el vkit, vagy olyasmiről magyarázok h.lyeségeket, amikbe bele se látok. Ebben különbözuünk mi. Te azt hiszed igazad van, én meg tudom, h nekem van
2011. júl. 15. 16:40
99/123 anonim válasza:
Te nem is vagy nő, már mondtam párszor. Nő nem lehet ribanc...
Szeressed a búzákat és az alsóbbrendű cigókat, féregnek féreg a párja...
És itt a következő bizonyíték, hogy miért nem vagy nő: odáig el se jutnak a dolgok az agyadban, hogy felfogd, a kinézet a belsőt tükrözi.
Szóval ismét csak ott lyukadtunk ki, hogy igen sok mindent vagy sehogy, vagy rosszul tudsz...
2011. júl. 15. 16:48
100/123 anonim válasza:
persze persze, csak kár, h ezt csak te látod így, a barátaim, férfiak nem:P Tehát még mindig nálam van az adu, nálad meg csak a keserű irigység
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!