22 éves nő még fiatalnak számít?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 20:48
21/31 anonim válasza:
22 éves? Az egy vén banya akkor. Csoda, hogy még él.
22/31 anonim válasza:
Újszülöttkor: első 6 hét
Csecsemőkor: 6 hét-1 év
Kisgyermekkor: 1-3 év
Óvodáskor: 3-6 év
Kisiskoláskor: 6-10 év
Serdülőkor: 10-18 év
Ifjúkor: 18-24 év
Felnőttkor: 24-60 év
Öregkor: 60 évtől
24/31 anonim válasza:
Fiatal, de külső személőnek fontos az, hogy hogyan is néz ki az illető. Én 25 vagyok, de rendszeresen 17-nek néznek. Egyik barátnőm 22, de szokták 28-nak, harmincnak is nézni.
25/31 anonim válasza:
Nekem az első kapuzárási pánikom 9 évesen volt, hogy ez az utolsó egy jegyű szüli napom :)
26/31 anonim válasza:
Vén, mint az országút! Egy 22 éves már bottal jár és remeg a keze - nem tudtátok?!:-))))))))))))))))))))))))
27/31 anonim válasza:
#25: ezzel én is ugyan így voltam :)
29/31 anonim válasza:
40 körül középkorú, 60 körül öreg. Én egy 22 évest inkább lánynak nézek és lányként kezelek, mint nőként, bár ez erősen mentalitás kérdése.
30/31 anonim válasza:
"Hivatalos kategória" szerint 18 és 30 év között számít valaki "fiatalnak". De még a közbeszédben is, még a 28-29 éves férfiakra is azt szokták mondani, hogy fiatalember. (Nőkre nem hallottam még ilyesmit, de feltételezem, ha a 28-29 éves férfi fiatalnak számít, akkor a 28-29 éves nő is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!