22 éves nő még fiatalnak számít?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 20:48
11/31 anonim válasza:
Ha egy 22 éves öreg, mit mondasz egy 70 évesre?
Amúgy én 24 vagyok, még fiatal vagyok szerintem. De pont 22 évesen jött rám ez a túl öreg vagyok érzés. Szerencsére elmúlt.
12/31 anonim válasza:
Rám 18 évesen tört a kapuzárási pánik:)
13/31 anonim válasza:
nem baze, vén mint az országút.
asszem lassan megyek is nyugdíjba :)
23L
14/31 anonim válasza:
Nem, öregnek számít, és ha nincs párod, akkor te már egyenesen vénlány vagy! :D
15/31 anonim válasza:
Nehogy már innen tudjam meg, hogy lemaradtam a nyugdíjazásomról:D
16/31 skarma válasza:
Nálam az öregedés 50-től kezdődik...
17/31 anonim válasza:
Ez így kicsit meddő vita, mert nem tudjuk, mihez képest, milyen viszonyítási rendszerben kell értelmeznünk a fiatalságot.
18/31 anonim válasza:
munkához, szüléshez, férjhezmenetelhez nem
de a halálhoz igen
19/31 anonim válasza:
Az általánoshoz már elég öreg, de amúgy meg mi ez a nagy fiatalság mánia? Huszonegy-két éves lányok kérdezgetik, hogy "fiatalok-e"? Nem, b+, ez már matuzsálemi kor!
20/31 anonim válasza:
Jaj már, ez a viszonyítás.
Ezek szerint egy 22 éves középkorú vagy öreg egy 5 éveshez képest...? Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. Az egyik még gyerek, a másik felnőtt, de mindenképpen fiatal.
Amúgy közhely, de nem az számít, papíron hány éves vagy. Láttam már olyan 25-30 éves nőt, aki öregesebb volt, mint a nagymamám és láttam nagyon szexi, fiatalos 45 éves nőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!