Minden fiatalnak van valami mániája rajtunk kívül? Neked van?
Hmm. Szerintem biztos találsz még magadhoz hasonló embereket. Amiket felsoroltál, hát nem értek egyet vele, hogy ezek foglalkoztatják a fiatalokat..Ezek közül csak az olvasás, filmek, állatok amiket én is szeretek, és a barátnőimmel, épp ezekről beszélgetünk a legkevesebbet...Esetleg moziba megyünk illetve dvdzünk.De akkor sem beszélünk róla, ha nem csináljuk:D
Mi is ilyen "átlagos" dolgokat csinálunk. Vagyis ezt mi felpörgetjük a magunk módjára pl. este átmegyünk egymáshoz és bulizunk a khm magunk módján :D A városba sétálgatunk és röhögünk a saját hülyeségeinken. Mindig szervezünk valami hasonlót :D Esetleg elmegyünk korcsolyázni vagy mittudomén :D
Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy? :)
18 évesek vagyunk :)
amúgy nagyon sokat nevetünk mi is :D
Ha boldog vagy így, akkor nincs evvel semmi baj :)
És a barátszerzésről, meg annyit, szerintem sokan vannak akik nem érdeklődési kör szerint csoportosulnak. Legalábbis a két barátnőmmel kb. mindenben az ellentétei vagyunk egymásnak :D
Egyszer menjetek el ketten bulizni ( nem tudom mennyire vagytok bulizósok) és ha tetszik akkor hívhatsz másokat is, illetve ott is ismerkedhetsz és ott pont ezek nem fognak titeket érdekelni hogy ki mit szeret, hanem hogy jó fej meg ilyenek. Persze próbáljatok olyan helyre menni, ahol jól érzitek magatokat, és több az esélye hogy szerzel sok ismerőst, akik a későbbiekben barátok lesznek.
Nekem a motor a mániám meg a kondizás.
A haverjaim közül egyik se kondizik és nem motorozik és nincs is nagyon motoros és kondizós ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!