Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Örülnék, ha megnéznétek,...

Örülnék, ha megnéznétek, szeretnék segíteni. Lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 12. 10:00
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Igen szervuszos. Köszi szépen kedves vagy :)
2011. júl. 12. 11:23
 22/32 A kérdező kommentje:
Higyjétek el én se imádom a pszchiokat....én nem ilyen dilist akarok játtszani aki képeket mutogat meg rajzoltat.
2011. júl. 12. 11:24
 23/32 A kérdező kommentje:
Ja, és nem véletlen jött létre az oldal. Mondatm saját tapasztalat által. Láttam, hogy hasznos amit teszek és sokan megköszönték és még mindig boldogok. Apa lányát békítettem és hasonlók. (ezek többnyire személyesen történtek mivel mondtam, h otthonban voltak pár hónapot)
2011. júl. 12. 11:26
 24/32 anonim ***** válasza:

VIGYÁZZATOK!

EZ AZ OLDAL ÉS A GESZTUS IS KAMUGYANÚS!

NE HIGYJETEK EL BÁRMIT NEKI, AMIT MOND!

még ha valóban is segítő szándékkal fordul mások felé, empátiát lehet várni, de intelligenciát nem! ha a segítő szándék butasággal párosul, akkor nagyon veszélyes tud lenni.

remélem hogy csak ennyiről van szó.

lehet lepontozni

2011. júl. 13. 13:29
 25/32 anonim ***** válasza:

SŐT miután kedves brigittát klaudiának hívják, (aki esetleg péter valójában) azon sem lepődnék meg ha VÍRUSOS EMAILEKET KÜLDÖZGETNE MÁSOK NAIVITÁSÁT KIHASZNÁLVA.

sok szerencsét

2011. júl. 13. 13:33
 26/32 anonim ***** válasza:

még egyet javítok: az empátia is csak addig tart, ameddig nem éri el önző módon önfeláldozó célját

MSN CÍMET SE ADJATOK MEG NEKI CSAK ÚGY, AZON IS JÖHETNEK VÍRUSOK.

2011. júl. 13. 13:55
 27/32 A kérdező kommentje:
köszi ezt a bejegyzést :) De azért ennyire tehetséges nem vagyok meg furfangos, hogy ilyen dolgokat csináljak :) Ne aggódj van elég látogatója az oldalnak és senkinek nincs virusa :)
2011. júl. 14. 08:49
 28/32 A kérdező kommentje:

Lezer Klaudia Brigitta vagyok. Örvendek egyébként :)

Nem akartam az én nevemen nyomni ezt a hnlapot de úgy gondoltam mért ne? Nem csináltam másik címet. Biztos neked is van második neved :)

2011. júl. 14. 08:50
 29/32 anonim ***** válasza:
Remélem is hogy csak erről van szó.
2011. júl. 14. 09:49
 30/32 A kérdező kommentje:

Ne butáskodj én nem is értek ilyen dolgokhoz ölülök, hogy egy honlapot megtudtam csinálni. Minek ártanék másoknak?

Csak valahol kellett reklámozni hogy legyen aki keresi.

2011. júl. 14. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!