Kedves 11:06-os. Először is köszönöm a válaszod, tudom mit vállalok és azt is tudom hogy a világot nem menthetem meg.
Megerősödtem lelkileg, birni fogom. Aztán egy jó orvos egy jó pszichologus sem adhat mindig jó tanácsokat, mindenki hibázhat.
Én ilyennel szeretnék foglalkozni a jövőben is. Én egy otthonban dolgoztam pár hónapot ahol szintén ilyesmi feladatom volt. boldoggá kellett tennem az embereket és segyítenem nekik. Nagyon jól ment, bizom benne, hogy ez csak jobb lehet. Még mielött meglenne a végzettségem, jól jön ez gyakorlásnak :)
ma 11:06-nak is igaza van, ezt is figyelembe kell venned, mert mindennek 2 oldala van. Én is sok mindenen átmentem- és egyébként sokan mások is-, hasonlóakon is mint te, meg másokon is, a környezetem mind roh.dt erősnek is tart már többen mondták, de nem mindenen tudsz segíteni.
Azért szép dolog, a szándék jó. Csak vigyázz vele. Olvashatsz pszichológia témájú dolgokat neten, ha érdekelnek a lelki folyamatok. Ajánlom Popper Pétert, Feldmár Andrást, Csíkszentmihályit pl- youtubon vannak fenn előadásaik is.
Pontosan ezeket irtam én is amit ti leírtatok, de mindegy :)
Én annak segítek aki igényt tart rá, akinek lehet. nem a világot akarom megmenteni.
Ha egy embert boldoggá tudtam tenni nekem már öröm. :)
Én vagyok a szervuszos.És az utolsóra reagálnék.
Az hogy 19 éves lánynak van erre ideje kedve és türelme,nem fog tudni ártani.
Gondolom nem olyanok fognak írni,akik este már már klinikai..
az hogy valaki szerelmi bánatos,meghalt a kiskutyája összeveszett az anyukájával vagy mittudom én,arra elég az is hogy valakinek leírhatja,valaki elolvassa és még buksisimogatva pátyolgatja is.Ez tök jó,szerintem.HAAAJJJRRRÁÁÁ:D
11.18 Na látod, akkor ajánlom Feldmárt megint csak, mert ő maga is pszichológus, és ugyanazon az elven van mint te, a pszichológus az utolsó dolog amit ajánl, és ő is ezeket mo9ndja kb el mint te, hogy a mai pszichológia egyenlő a kalap sz@rral kb..
Én nem ajánlottam pszichológust, viszont sokat tanultam az emberiek személyiségéről és viselkedéséről. Ettől függetlenül én sem vagyok pszichológus párti, most nem sorolom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!