Ffi
Gratula,dicséretes a szándék, s a web oldalad. Sok sikert!!!
Szia,ez nagyon jó dolog,kedves vagy! :)
Ezen az oldalon lehet neked írni,vagy msn? vagy hogyan?
köszönöm szépen hogy igy gondoljátok én mindenkire próbálok időt szakitani. Az oldalt még csinálgatom de nemsoká lesz kint elérhetőség amire lehet problémákkal irni.
Mégegyszer köszönöm és tényleg sok a boldogtalan ember én is az voltam és lehet fiatal vagyok de sajnos olyat is átéltem amit 30éves sem. Szóval van esély hogy idősebb korosztálynak is tudok segiteni. Nagyon szépen köszönöm, hogy megnéztétek!
szia!:) Grat az oldalhoz és a sok türelmedhez:)
Én nekem a SZERVUSZTOK köszönés nagyon nem fekszik..
Elég erős vagy lelkileg, hogy pszichológust játsz?
Belegondoltál mi lesz ha valakinek a te tanácsod miatt rosszabb lesz, téged fog hibáztatni, utálni fog aztán te is utálni fogod magad?
Vagy mi lesz ha ráeszmélsz hogy a világot nem tudod megváltani? Túl sok ember van és túl sok probléma, köztük durvábbak is mint a tieid voltak.... nem lehetsz ott mindenki mellett. Nagyon az az érzésem hogy a világ problémáit szeretnéd a válladra venni, csak tudd hol van a határ, mert össze fogsz rogyni alatta, és netán visszazuhansz egy korábbi állapotba... ahol még nem voltál boldog.
Okosan bánj az ígéretekkel, mert veszélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!