Nem volt ez bunkó a barátnőmtől?
Tegnap vettem neki egy 400 forintos jégkrémet.. Azt mondta ma majd Ő hív meg...
Erre vett magának két gombóc fagyit el is fogyott a pénze, de annyi nem volt benn, hogy akkor nekem is vegyen egyet meg magának is.. Én meg tegnap 400 forintért vettem neki.. Innentől én sem hívom meg semmire, mert kihasznál.. Előttem nyalakszik, mert tudja hogy nekem nincs pénzem.. Tegnap neki nem volt de bennem volt annyi hogy akkor legalább meghívtam..
20:30
Én nem várok el ilyet senkitől. Nem attól fogok szeretni valakit, hogy megkínál-e a fagyijával, vagy sem.
Kicsit kihasználás szagú. Legközelebb csináld te ezt. Vigyél pl 300 forintot és vegyél egy pont 300 forintos jégkrémet, aztán sajnálkozva mondd neki h bocsi nincs több pénzem.
Vagy a másik megoldás h nyíltan rákérdezel.
Vagy megmondod neki h tartozik
=/ hát pedig.. nagyon sok ilyen emberrel fogsz még találkozni és meg kell tanulnod kiállni magadért. nem pedig megalázkodni csak mert furán néz a bnőd.
Amúgy nekem is volt ilyen barátnőm, emléxem sosem értettem mi abban a jó neki h lehúz pár forinttal. Lehet h élvezi h hatalma van feletted.
Vagy ne várd el, hogy ő is meghívjon, vagy ne hívd meg többet.
Vagy mondd meg neki, hogy ez oda-vissza működik, ha meghívtad, utána neki kell meghívnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!