Hogy lehetek elutasító anélkül, hogy bunkó lennék?
Figyelt kérdés
elég visszahúzódó vagyok, ha nem lehetek minden nap egyedül, az olyan, mintha az alvást vonnák meg tőlem. nincsenek barátaim és a középiskolában is végig sátánistának csúfoltak, de nem érdekelt, elvoltam egyedül és utáltam ha közeledni akartak hozzám vagy "menőcsajt" akartak belőlem csinálni a többiek. viszont most megyek főiskolára, de ott se akarok senkivel haverkodni, de azt se akarom, hogy utáljanak, mint a gimiben. hogy viselkedjek, hogy kedvesek legyenek velem, de ne kelljen sokat beszélgetnem velük? ha csinálok facebook sz.rt és bejelölhetnek akkor már jobban fognak szeretni? vagy mi a menő manapság?:D2011. aug. 30. 16:36
1/1 anonim válasza:
Ne másoknak próbálj megfelelni, saját magadat add. Viszont furcsa, hogy ennyire kerülöd az embereket, valamilyen szinten azért lenni kellene társasági életednek. Én sem voltam sose társasági lény, a könyveim, a szobám és a zene a legjobb társam (most is Burzumot hallgatok:), de azért vannak barátaim is. Azt tanácsolom, ha barátságosan közelítenek hozzád, ne utasítsd vissza őket, hidd el, jobb lesz neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!