Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehetek elutasító anélkül...

Hogy lehetek elutasító anélkül, hogy bunkó lennék?

Figyelt kérdés
elég visszahúzódó vagyok, ha nem lehetek minden nap egyedül, az olyan, mintha az alvást vonnák meg tőlem. nincsenek barátaim és a középiskolában is végig sátánistának csúfoltak, de nem érdekelt, elvoltam egyedül és utáltam ha közeledni akartak hozzám vagy "menőcsajt" akartak belőlem csinálni a többiek. viszont most megyek főiskolára, de ott se akarok senkivel haverkodni, de azt se akarom, hogy utáljanak, mint a gimiben. hogy viselkedjek, hogy kedvesek legyenek velem, de ne kelljen sokat beszélgetnem velük? ha csinálok facebook sz.rt és bejelölhetnek akkor már jobban fognak szeretni? vagy mi a menő manapság?:D
2011. aug. 30. 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne másoknak próbálj megfelelni, saját magadat add. Viszont furcsa, hogy ennyire kerülöd az embereket, valamilyen szinten azért lenni kellene társasági életednek. Én sem voltam sose társasági lény, a könyveim, a szobám és a zene a legjobb társam (most is Burzumot hallgatok:), de azért vannak barátaim is. Azt tanácsolom, ha barátságosan közelítenek hozzád, ne utasítsd vissza őket, hidd el, jobb lesz neked is.
2011. aug. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!