Nem volt ez bunkó a barátnőmtől?
Tegnap vettem neki egy 400 forintos jégkrémet.. Azt mondta ma majd Ő hív meg...
Erre vett magának két gombóc fagyit el is fogyott a pénze, de annyi nem volt benn, hogy akkor nekem is vegyen egyet meg magának is.. Én meg tegnap 400 forintért vettem neki.. Innentől én sem hívom meg semmire, mert kihasznál.. Előttem nyalakszik, mert tudja hogy nekem nincs pénzem.. Tegnap neki nem volt de bennem volt annyi hogy akkor legalább meghívtam..
Alapesetben szerintem nem kell ennyire kiakadni ezen, de a korotokat látva érthető.
Direkt csinálta? Nem lehet h csak elfelejtette?
Annyiban bunkóság, h ha már előző nap megígérte akkor illik a szavát tartani. De ha direkt csinálta akkor egyenesen tahóság; gyerekes és primitív viselkedés :P
Igazából nem tudok rájönni, hogy most barátság, vagy párkapcsolat, de végülis mindegy.
Ha azért veszel a másiknak valamit, hogy viszonozza, akkor beszéljétek meg, hogy egyértelmű legyen, hogy ez üzlet. Ha szívességből, akkor meg ne várj viszonzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!