Miért néznek az emberek szánakozva egy 40-es gyermektelen párra?
Figyelt kérdés
40 évesek elmúltunk,sajnos hosszú évek,küzdelmek ellenére sem született gyermekünk.Eddig tapintatlanul,erőszakosan faggattak bennünket az ismerősök,barátok,szomszédok.Most meg már csak nagyon szánakozva néznek ránk,és sokszor hallottam,ahogy elmennek mellettünk,hogy megjegyzéseket is tesznek,főleg a gyermekesek.Ez Nekem nagyon rosszul esik,nagyon rosszul viselem.Minden barátunknál vannak gyerekek,már nagyok,sőt a legtöbbjüknél,most 40 év körül bevállalták a harmadik babát is.Minket szépen,lassan,évek alatt "leépítettek",már nem hívnak sehová bennünket.Közösségi oldalakon látom a rengeteg közös képet róluk,ők ugyanúgy összejárnak,mint régen..Miért nem hívnak bennünket?Nem volt összeveszés,nincs harag köztünk.Sokszor hallottuk már vissza,hogy sajnálattal beszélnek rólunk,ha szóba jövünk..2011. jún. 30. 21:57
11/14 anonim válasza:
Az ilyenek nem barátok. Viszont szánalmasak.
12/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Mindig vannak ilyen aktuális megmondóemberek, akik jobban tudják, hogy neked mi lenne a jó. Más országokban teljesen elfogadott dolog, hogy van olyan ember, akinek nincs gyereke.
Ahogy feljebb is javasolták, keress más barátokat.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon jól estek.
Nem régen történt egy üzletben,hogy két ismerősünk beszélgetett egymással,babakocsit tolva.Mikor összetalálkoztunk,köszöntünk egymásnak,és alig mentünk egy pár lépést,hallottuk hogy mondják ránk,hogy "húúú,szegények,mit össze kínlódnak".Férjem nem veszi a szívére,Én meg sajnos nagyon.
2011. jún. 30. 22:18
14/14 anonim válasza:
Valamilyen oknál fogva a gyerekesek hajlamosak azt hinni,hogy többet érnek a gyermekteleneknél,pedig ez egyáltalán nincs így.. Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!