Miért néznek az emberek szánakozva egy 40-es gyermektelen párra?
Szerintem meg ok a sajnalatra meltok meg a szanalmasak, hogy kepesek voltak ezert kikozositeni titeket.
Ne torodjetek veluk. Probaljatok uj baratokat szerezni, akik szamara a gyerek hianya nem hiba egy hazaspar eseteben.
Ne engedd hogy rosszul esenek a megjegyzeseik, a figyelmuk hianya irantatok, ilyen emberek tarsasagaban tenyleg nincs ertelme lenni. Inkabb oruljetek, hogy nem vagytok kozottuk.
Minden jot Nektek!
26L
Az ilyen embereket sosem értettem.
Én sosem nézném le azokat , akiknek nem sikerült a gyerek vagy nem akart egyáltalán gyereket. De lehet én vagyok rosszul programozva,:-).
De egyet mondok: ne foglalkozz velük, keress más társaságot. Jobb is, ilyen emberekkel én sem szívesen barátkoznék!:-) Szörnyű, hogy milyen emberek vannak.
Én azért egyszer odaállnék az egyik olyan ember felé, aki suttyomban a hátatok mögött beszél, hogy még is mi a bajod velem, miért nem hívtok sehova, miért szakadt meg a kapcsolat, miért néztek le stb..:-) Még ha nem is felel, akkor is jó lenne legalább egy kicsit is zavarba hozni, úgy ahogy ők teszik ezt veletek. ;-)
De ne aggódjatok, nem vagytok kevesebbek egy embernél sem. Ti is értékesek vagytok, még akkor is ha nem sikerült a baba amit nagyon sajnálok, de még ne adjátok fel a reményt! Mindig van Remény!
Üdv.
Szerintem szégyelljék magukat azok a "barátok". Főleg, ha tudják, hogy mennyit küzdöttetek egy gyerekért. Nem mindenkinek adatik meg, hogy gyereke szülessen, erről faggatózni, emiatt megjegyzéseket tenni nagyon tapintatlan dolog, senkinek semmi köze hozzá!
Esetleg örökbefogadás nem jöhet szóba? Van olyan ismerősöm, akik hasonló cipőben jártak, végül lemondtak a saját gyerekről, adoptáltak, és kevesebb, mint 1 év múlva megszületett a "saját" gyerekük is, aztán lett még egy.
Olyan párról is hallottam, akik 4 gyereket fogadtak örökbe, és nagyon boldogok. Nem rábeszélni akarlak, ne érts félre, csak lehet, érdemes lenne ezen is gondolkozni.
A barátokról pedig jobb, ha semmit nem mondok, szerintem nem voltak igazi barátok, érdemes lenne mások társaságát keresnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!