Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm kiakaszt, mit...

A barátnőm kiakaszt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én 13/L ő 12/L már 5 éve nagyon jó barátok vagyunk de ahogy kezdünk felnőni már egyre jobban lenéz engem. Van amikor teljesen semmi baj sincs jól elvagyunk, de van olyan is hogy megőrjít(és ez többször van mint a másik). Mindig lenéz mintha ő lenne a királynő, ha valakivel beszélhetek egyből odajön és engem szó szerint kitúr szóval egyből ő van a középpontban én senkivel se lehetek, de ő mindenkivel lehet.Az is nagyon rossz mikor én valamit akarok ahhoz neki nincs kedve és nekem se lehet mennem de mikor ő akar valamit hiába nincs kedvem hozzá azt meg kell csinálni.Már nagyon nem bírom eddig eltűrtem.Röviden ennyi lenne.Légyszi segítsetek!
2011. jún. 27. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"5. igen egy osztályba járunk és már volt olyan eset is hogy én összevesztem vele és ellenem fordította az egész osztályt még 3.ban már akkor is ilyeneket csinált"

Jézusom! Akkor az ilyen ******-t le kell álítani, mert sosem fog rólad leszálni, téged meg megutál az osztály :-(

2011. jún. 27. 17:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem hagy mások mellett érvényesülni, akkor "titokban" beszélj meg másokkal közös programokat, úgy értem olyankor, amikor nincs ott a barátnőd.Szóval msn-en, mobilon, hívj fel más osztálytársakat, ismerősöket, menj velük strandra, moziba, így neked is több barátod lesz, és ha nem jönne össze ez a barátság a jelenlegi barátnőddel legalább nem maradsz tök egyedül.
2011. jún. 27. 17:52
 13/18 A kérdező kommentje:

6. ...

7.(5)majd lépek valamit

8.rendben már máskor is csináltam ilyet és sokszsorr hallottam azt a barátaimtól hogy nem is bírják Enikőt csak elvannak vele mert mást úgy se tehetnek(így hívják a barátnőmet)

2011. jún. 27. 19:04
 14/18 A kérdező kommentje:
*sokszor
2011. jún. 27. 19:05
 15/18 anonim válasza:
Szia, gondoltam írok én is hátha segít. Először is végigfutottam a többiek válaszát, és sok mindenben egyet értek, azokat most nem írom le még egyszer. Szerintem önző a barátnőd, és a barátság alapja nem az, hogy felülkerekedjünk a másikon...Még fiatalok vagytok, lehet ha fog változni a gondolkodásmódja, de ki tudja. Lehet ha ez csak egy korszak, de lehet ha alapjában véve ilyen a természete. Én azt tanácsolom, hogy semmiképpen se hagyd, hogy irányítson téged, nyugodtan barátkozz másokkal is, hiszen nem ő az isten, hogy parancsoljon neked. Ha nem tudja elviselni, hogy te is egy ember vagy, akkor hagyd a fenébe, biztosan találsz még olyan barátokat akik jobban megbecsülnek.
2011. jún. 29. 17:00
 16/18 anonim válasza:
Az, hogy egyszer kiakaszt, jó, oké, rossz napja van. De felejtsd el, ha ez a stílusa. Nem jó érzés, de kidobni kell, mert nagyon egoista. A királynő stílusra egyetlen mód van, a végletekig lealázni, és otthagyni, hogy érezze, nemhogy nem az, még az utcasarkon sem. Ismerek pár ilyen lányt, és undorodom azoktól a fiúktól, akiknek ez jön be.
2011. jún. 30. 01:09
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat
2011. jún. 30. 10:29
 18/18 Tevion válasza:
ágnikáy vagy kick box meccs szerintem vnnak mások is abban az osztályban keress új barátokat ismerkedj!!:D
2011. júl. 14. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!