Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm kiakaszt, mit...

A barátnőm kiakaszt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én 13/L ő 12/L már 5 éve nagyon jó barátok vagyunk de ahogy kezdünk felnőni már egyre jobban lenéz engem. Van amikor teljesen semmi baj sincs jól elvagyunk, de van olyan is hogy megőrjít(és ez többször van mint a másik). Mindig lenéz mintha ő lenne a királynő, ha valakivel beszélhetek egyből odajön és engem szó szerint kitúr szóval egyből ő van a középpontban én senkivel se lehetek, de ő mindenkivel lehet.Az is nagyon rossz mikor én valamit akarok ahhoz neki nincs kedve és nekem se lehet mennem de mikor ő akar valamit hiába nincs kedvem hozzá azt meg kell csinálni.Már nagyon nem bírom eddig eltűrtem.Röviden ennyi lenne.Légyszi segítsetek!
2011. jún. 27. 17:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kamaszodik. Ez egy ilyen időszak. Vagy megszokod, vagy megszöksz. Magyarul: vagy mosolyogva tűröd vagy hagyod és éled az életed.
2011. jún. 27. 17:31
 2/18 anonim ***** válasza:
49%

Álljatok ki egymás ellen egy kick-box meccsre, ha levered akkor vissza vesz az arcából.

:D

2011. jún. 27. 17:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd, hogy kihasználjon! Nekem sok időbe telt amíg megtanultam ezt a leckét... mindig adtam új esélyt a barátnőmnek, az utolsót középiskola végén.

Azóta úgy döntöttem, hogy nem volt barátság, mert akkor többre becsült volna és többet érdemlek ennél. Csak elszúrta az addigi lehetőségeimet, mert én próbáltam figyelni rá.

Szerintem, ha nem tudod azt csinálni mellette, amiket szeretnél, Ő viszont igen, akkor ez a barátság elég egyoldalú és fel kéne hívnod rá a figyelmét. Mindemellett le kellene fektetni azt az új szabályt, hogy ha Te megteszel Neki ilyesmiket, akkor Neki is meg kell.

Próbáld meg, hátha Ő észre se veszi ezeket a dolgokat és akkor meg tudjátok beszélni. Egy igazi barátnővel bármit megtudsz beszélni..

2011. jún. 27. 17:35
 4/18 A kérdező kommentje:

1.hát majd meglátom meddig bírom de anyukám azt mondja hogy azért ilyen mert neki lenne 4 testvére de amikor megszülettek őket elveszítették és most a barátnőm agyon vagy dícsérve meg megkap mindent amit csak akar

2. hát ez is egy érdekes megoldási lehetőség xd

2011. jún. 27. 17:35
 5/18 A kérdező kommentje:
3. köszi ez hasznos tanács :)
2011. jún. 27. 17:36
 6/18 anonim ***** válasza:

Anyukádnak nagyon is igaza van.

Azért ilyen a barátnőd mert arra van otthon nevelve hogy ő a világ közepe és ezt megszokta.

Sajnos ilyenné fog válni és egy k*urva lesz.

2011. jún. 27. 17:40
 7/18 A kérdező kommentje:
4.igen szerintem is ez a baj és már sajnos nem fog megváltozni
2011. jún. 27. 17:41
 8/18 anonim ***** válasza:
Egy osztályba jártok? Mert hidd el nekem hogyha nem egy osztályba jártok, úgy könnyebben elengeded mintha egybe járnátok.. Ha egybe jártok akkor sajnos, nehezebb lesz, főleg hogy nagyon fog utálni, de legelőször is beszéld meg vele.. Ha nem hajlandó akkor mondd ezt "Jól van nem erőszak a disznótor, ha nem hát ne legyünk barátok"
2011. jún. 27. 17:42
 9/18 A kérdező kommentje:
5. igen egy osztályba járunk és már volt olyan eset is hogy én összevesztem vele és ellenem fordította az egész osztályt még 3.ban már akkor is ilyeneket csinált
2011. jún. 27. 17:43
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Pofon
2011. jún. 27. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!