A barátnőm kiakaszt, mit csináljak?
Álljatok ki egymás ellen egy kick-box meccsre, ha levered akkor vissza vesz az arcából.
:D
Ne hagyd, hogy kihasználjon! Nekem sok időbe telt amíg megtanultam ezt a leckét... mindig adtam új esélyt a barátnőmnek, az utolsót középiskola végén.
Azóta úgy döntöttem, hogy nem volt barátság, mert akkor többre becsült volna és többet érdemlek ennél. Csak elszúrta az addigi lehetőségeimet, mert én próbáltam figyelni rá.
Szerintem, ha nem tudod azt csinálni mellette, amiket szeretnél, Ő viszont igen, akkor ez a barátság elég egyoldalú és fel kéne hívnod rá a figyelmét. Mindemellett le kellene fektetni azt az új szabályt, hogy ha Te megteszel Neki ilyesmiket, akkor Neki is meg kell.
Próbáld meg, hátha Ő észre se veszi ezeket a dolgokat és akkor meg tudjátok beszélni. Egy igazi barátnővel bármit megtudsz beszélni..
1.hát majd meglátom meddig bírom de anyukám azt mondja hogy azért ilyen mert neki lenne 4 testvére de amikor megszülettek őket elveszítették és most a barátnőm agyon vagy dícsérve meg megkap mindent amit csak akar
2. hát ez is egy érdekes megoldási lehetőség xd
Anyukádnak nagyon is igaza van.
Azért ilyen a barátnőd mert arra van otthon nevelve hogy ő a világ közepe és ezt megszokta.
Sajnos ilyenné fog válni és egy k*urva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!