Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lesz a lelkünkkel halál után?

Mi lesz a lelkünkkel halál után?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol erről?
2009. márc. 24. 22:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, Te mit gondolsz?
2009. márc. 28. 15:17
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

előző válaszolónak: igen, ezt anyám is kipróbálta, de elég fura eredménye lett. anyám egy nád volt, 1800 körül(kb.) és elütötte vmi.szóval az ilyenekben nem nagyon lehet bízni.

a lélekvándorlással kapcsolatban meg írták itt, hogy azért vándorol a lelkünk, hogy minél több tapasztalatot szerezzen, de akkor miért nem emlékszünk előzö életünkre? hiszen így kezdhetjük elölről a tapasztalatgyűjtést. bár én minden variációban hinni tudok, mindegyiknek igazat adok vmien szinten, de végülis, majd megtudjuk...

2009. ápr. 1. 17:27
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen tapasztalatokra szerintem emlékszünk, csak ez "tudatalatt" nyilvánul meg, úgy, hogy automatikusan nem követjük el azt a bizonyos hibát, amit mások, automatikusan jól csináljuk. Pl. férjem nem különösebben érdeklődik ilyen dolgok felől, hogy pozitív gondolkodás, mégis természetesnek veszi, eszerint él. De a pozitív gondolkodásról szóló írásokkal, agykontroll és hasonlókkal nem foglalkozik. Nincs rá igénye, mégis jól csinálja! Vagy egy rokonom kiáll az érdekeiért, nem hagyja magát elnyomni és túlzásba se esik mármint a ló másik oldalára, szerintem ezt is megtanulta már előző életében.

Másrészt ha a teljes életünkre emlékeznénk, hatalmas káosz lenne a fejünkben, és esetleg nyomasztó dolgok is. Pl aki hóhér volt, nem biztos, hogy elbírná viselni az elméje amiket tett előző életében, bekattanna, talán ezért van ez így intézve. És ha tudnánk, mik voltunk, ez befolyásolna minket, ami nem biztos hogy jó a mostani életünkben.

Én egy másik numerológiás könyvet olvastam, itt nem lehet nádnak lenni, csak embernek :)), és matematikai műveletekből lehet kiszámolni az előző életünk születési dátumát és előző halálunkét is. Meg hogy hány életük volt eddig, ezt a mostani névből. Csak ha kiszámolom az előző életem adatai alapján hogy azelőtt hány életem volt, eggyel kevesebbnek kéne kijönni mint a mostaniéból, és ez nem stimmel. De lehet, hogy valamit nem jól értettem vagy elszámoltam. Csiky Ildikó írta a könyvet.

03.28., 15:16-os.

2009. ápr. 1. 17:46
 24/26 anonim ***** válasza:
elveszik
2010. máj. 18. 12:27
 25/26 anonim válasza:

hogy lehet a lélekvándorlásban hinni????, ha meghalunk a lelkünk vagy a Mennyországba vagy a pokolba kerül( vagy a tisztitótüzbe)

Ebben hogyan lehet hinni???????

Ettől sokkal-sokkal régebbi vallások mondják, hogy a lélekvándorlás létezik!!

2010. máj. 19. 11:24
 26/26 anonim válasza:

Szerintem, ezzel az a baj, hogy ha én vissza emlékszem egy előző életbeli eseményre, nekem az reális lenne, de más már nem hinne nekem!

De, erre az egyetlen, mindent elsöprő, valódi bizonyíték csakis személyes bizonyíték lehet, tehát szubjektív!

Mások számára nem megtapasztalható csakis önmagunk számára!

És ez akkor válhat valódivá, ha tudunk mutatni egy olyan technikát, amivel minden kézséget kizáróan meg lehet tapasztalni az előző életeket mindenki számára, oly módon hogy az illető végig tudatos és semmi sem befolyásolja a gondolatmenetét és emlékezetét. Tehát nem magyaráz neki semnki semmit sem, csupán segít neki irányítania a figyelmét, úgy hogy a kívánt eredményt eléárjék.

Ami jelen esetben egy előző életbeli esemény feltárása, egészen addig amíg már teljesen bizonyos a személy arról, hogy ez a dolog vele történt meg és teljes mértékben képes érzékelni az akkori esményeket és benyomásokat. (Pl szél simogatása, a ruha és más dolgok tapintása érzékelése, beszéd és más hangok, szaglás, látvány, íz, testhelyzet, súly érzékelése, stb.)

És az igazság az, hogy én nem láttam az előttem felszólalók írásai között semmit sem, ami valamilyen írott és kipróbált technológiához irányított volna bárkit is, ami minden kétséget kizáróan bizonyított volna a felhesználója előtt bármit is.

Én már kipróbáltam valamit és mindenre emlékszem, ami ez alatt történt. Nem csak az eseményre, hanem arra is ami ennek az eseménynek a feltárásához kellett. Minden egyes szóra, ami köztem és a nekem segítő egyén között elhangzott és minden, más hangra vagy érzetre szintén.

Ez a módszer pedig a Dianatika: A szellemi egészség modern tudománya által felvázolt módszer volt. Az írója L. Ron Hubbard

Próbáljátok ki, mert ez végleg megválaszolhatja a kérdéseiteket és szerintem ettől sokkal többet ad!

Nekem legalábbis így volt, van és lesz is, mivel még használom ezt a módszert, mert engem nagyon érdekel ki vagyok valójában és mire is vagyok képes, ha az elmém teljes kapacitását ki tudom használni, mert én erre gyúrok!:-)))

2010. máj. 19. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!