Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lesz a lelkünkkel halál után?

Mi lesz a lelkünkkel halál után?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol erről?
2009. márc. 24. 22:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lélek maga az ember. Ha szeretsz valakit, elsősorban a lelkét, a személyiségét szetreted, a test csak egy körités. Ezért van, hogy lehet egy kevésbé vonzó küllemü embert imádni, míg egy szépet esetleg nem......A lélek egyszeri, egyedi, megismételhetetlen.

Nem hiszem hogy olyan mint egy papír, amiről le lehet radírozni a szöveget és újra írni. Ezért nem hiszek a lélekvéndorlásban. Szerintem a test haléla után a lélek tovább él - más dimenzióban. Egyébként, ha valóban újra születne a lélek, akkor hogy tud a spiritiszta a lélekkel beszélgetni?

Persze ezek csak az én gondolataim, ha nekem van igazam, akkor ezt majd a halálom után megtudom. Ha a lélekvándorlásban hívőknek van igazuk - sosem fogom megtudni.

2009. márc. 25. 09:49
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

"Egyébként, ha valóban újra születne a lélek, akkor hogy tud a spiritiszta a lélekkel beszélgetni?"

Ki mondta, hogy tud? Vagy legalábbis ki mondta, hogy mindegyikkel tud? Plusz az egyes újjászületések között talán évtizedek, évszázadok is eltelhetnek, ki tudja. De miután konkrétumok híján csak találgathatunk, így gyakorlatilag bármi lehet.

2009. márc. 25. 10:44
 13/26 anonim válasza:
100%
Száraz György : Beszélgetés a Kristálykoponyákkal ... Ha felkészültél akkor bátran vágj bele, ugyhiszem segit megtalálnod a kérdéseidre vonatkozó válaszokat. Hajrá!
2009. márc. 25. 11:04
 14/26 anonim válasza:
55%
szerintem van isten is ördög is és reinkarnáció is az ördög bosszantja istent és a rossz lelkeket megmártja a tűzben isten bosszantja az ördögöt a jó lelkeket megajándékozza és isten dönti el hogy hova reinkarnálódunk vissza... bár ezen örökké lehetne gondolkodni miért pont világegyetem miért pont galaxis miért pont naprendszer miért pont föld miért pont európa miért pont magyarország és miért pont ember? hát nem?
2009. márc. 25. 11:12
 15/26 anonim ***** válasza:
59%
Na jó,gyerekek,sztem ez már tudományos csevegés:DHagyjuk az "okosakra"XDKár ezen filózni,halálunk után úgyis +tudjuk mi lesz velünk...
2009. márc. 25. 12:17
 16/26 anonim ***** válasza:
Hát, én már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban!! :P
2009. márc. 25. 18:46
 17/26 anonim ***** válasza:
hogy lehet a lélekvándorlásban hinni????, ha meghalunk a lelkünk vagy a Mennyországba vagy a pokolba kerül( vagy a tisztitótüzbe)
2009. márc. 25. 19:06
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Én szerintem új testet öltünk! de remélem hogy NEM hanem inkább egy olyan világba kerülünk ahol békesség van senkinek sincsenek anyagi gondjai nem szidja az egyik ember a másikat nem öl meg senki senkit nincs politika egyszerűen ahol csak élvezni kell az élet örömeit természetesen dolgozni is a megélhetésért de ezt is rendesen gond nélkül! remélem ez lesz a lelkemmel! :)
2009. márc. 25. 20:46
 19/26 anonim válasza:
91%
A lélek tovább végzi szüntelen körforgásást élet és halál között, mint ahogyan a nap felkel és lenyugszik, majd újra felkel, hog később nyugodhasson!
2009. márc. 26. 11:58
 20/26 anonim ***** válasza:
84%

Az élet örök. A lélek leveti a testet, mint a ruhát, de ugyanúgy érzünk, vagyunk csak egy felsőbb nézőpontból, jobban átlátjuk amit földi beszűkűlt tudatunkkal nem. Szerintem utána a lélek beleolvad a mindenségbe, de mégis megmarad ezen belül az önállósága, és ha úgy dönt, akkor újjászületik. Ahogy 2 testből is születik egy, a lelkek egyesüléséből is születhet új lélek, ez egy magyarázat lehet arra miért sokasodunk.

A numerológia szerint kiszámolható, kinek hányadik élete és mikor élt a múltban - az enyémet kiszámoltam, de ez nem győzött meg, szerintem nem szabályozható így be.

2009. márc. 28. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!