Olvastam ezt az idézetet, de én nem így gondolom, segítesz?
,,Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, sosem lehet a tiéd."
Ez az idézet.
Ez szerintem nem igaz, sokkal rosszabb az ha nem látom akit szeretek és távol vagyok tőle sokáig, ha ott ül mellettem akkor meg már azonnal boldog vagyok!
Ti hogy vagytok ezzel? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kedves 1.!
Én sem akarok vitatkozni..leírtad ahogy gondolod köszi :D ennyi
lehet hogy a fiatalságom miatt van, nem tudom majd kialakul :)
"Értem, csak azt nem értem hogyan érezhet így valaki!
Nekem az rosszabb lenne, ha nem látnám... nem tudom én így érzem... nem vagyok az"
Akkor sem érted :)
Nem arról szól, hogy most ott van melletted, és ez milyen jó, annak ellenére, hogy nem szeret viszont, vagy nem látod hetekig, hónapokig, évekig és ettől hiányzik. Arról a tudatról szól, hogy bármit is teszel, nem fog viszontszeretni.
21:06ra azt mondtad, hogy "lehet...nem hülyeség amit mond".
Szóval 21:06 ugyan azt mondta, mint 1.
Csak te ezt se érted! :)
Na ide figyelj utolsó!
Nem azt mondta amit az 1.! Teljesen mást írt, de amúgy az elsőnek se írtam hogy nincs igaza, csak azt hogy én még ezt nem így gondolom! És de igen, ÉRTETTEM!
HA nem érteném az idézetet nem kérdeztem volna meg, de azért kérdeztem meg mert nem értek vele egyet, attól még értem!
Jó valaki magyarázza már el neki, mert én feladom!
Amugy találtam egy idézetet, ezt talán megérted...
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
És még mindig tartom, hogy nem érted az idézetet.
Üdv. Utolsó voltam!:)
ma 21:06 vagyok
sztem ez egyénfüggő..sokan azt mondják igaz az idézet, de mégis a szeretett féllel maradnak..nyilván nem mazochizmusból, tehát valahogy mégsem tartják igaznak tudat alatt..
persze van akinek százszor roszabb, és a végén már szinte gyűlöli a "szeretett" felet amiért az nem viszonozza az érzéseit, és nem lehet az övé..
ez személyiségfüggő
Nem igaz, hogy folytatod!
Én értettem az idézetet, csak nem tudtam elfogadni h van aki tényleg így gondolja! Állítsd már le magadat!
Hogy ki az idióta arról vitatkozhatnánk!
A legutolsó üzenete legalább normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!