Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olvastam ezt az idézetet, de...

Olvastam ezt az idézetet, de én nem így gondolom, segítesz?

Figyelt kérdés

,,Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, sosem lehet a tiéd."

Ez az idézet.

Ez szerintem nem igaz, sokkal rosszabb az ha nem látom akit szeretek és távol vagyok tőle sokáig, ha ott ül mellettem akkor meg már azonnal boldog vagyok!

Ti hogy vagytok ezzel? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. jún. 18. 20:39
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Kedves 1.!

Én sem akarok vitatkozni..leírtad ahogy gondolod köszi :D ennyi

lehet hogy a fiatalságom miatt van, nem tudom majd kialakul :)

2011. jún. 18. 21:15
 32/38 anonim ***** válasza:

"Értem, csak azt nem értem hogyan érezhet így valaki!

Nekem az rosszabb lenne, ha nem látnám... nem tudom én így érzem... nem vagyok az"

Akkor sem érted :)

Nem arról szól, hogy most ott van melletted, és ez milyen jó, annak ellenére, hogy nem szeret viszont, vagy nem látod hetekig, hónapokig, évekig és ettől hiányzik. Arról a tudatról szól, hogy bármit is teszel, nem fog viszontszeretni.

2011. jún. 18. 21:19
 33/38 anonim ***** válasza:

21:06ra azt mondtad, hogy "lehet...nem hülyeség amit mond".

Szóval 21:06 ugyan azt mondta, mint 1.

Csak te ezt se érted! :)

2011. jún. 18. 21:21
 34/38 A kérdező kommentje:

Na ide figyelj utolsó!

Nem azt mondta amit az 1.! Teljesen mást írt, de amúgy az elsőnek se írtam hogy nincs igaza, csak azt hogy én még ezt nem így gondolom! És de igen, ÉRTETTEM!

HA nem érteném az idézetet nem kérdeztem volna meg, de azért kérdeztem meg mert nem értek vele egyet, attól még értem!

2011. jún. 18. 21:28
 35/38 anonim ***** válasza:

Jó valaki magyarázza már el neki, mert én feladom!

Amugy találtam egy idézetet, ezt talán megérted...

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

És még mindig tartom, hogy nem érted az idézetet.

Üdv. Utolsó voltam!:)

2011. jún. 18. 21:33
 36/38 anonim ***** válasza:

ma 21:06 vagyok

sztem ez egyénfüggő..sokan azt mondják igaz az idézet, de mégis a szeretett féllel maradnak..nyilván nem mazochizmusból, tehát valahogy mégsem tartják igaznak tudat alatt..

persze van akinek százszor roszabb, és a végén már szinte gyűlöli a "szeretett" felet amiért az nem viszonozza az érzéseit, és nem lehet az övé..

ez személyiségfüggő

2011. jún. 18. 21:57
 37/38 A kérdező kommentje:

Nem igaz, hogy folytatod!

Én értettem az idézetet, csak nem tudtam elfogadni h van aki tényleg így gondolja! Állítsd már le magadat!

Hogy ki az idióta arról vitatkozhatnánk!

A legutolsó üzenete legalább normális!

2011. jún. 18. 22:44
 38/38 anonim ***** válasza:
20:47-es vagyok. Teljesen értem az idézetet, de továbbra is fenntartom a véelményem: helyzetfüggő a dolog, szerintem, nálam. Nem az volt a kérdés ,hogy miről szól az idézet - értettük -, hanem az, hogy egyetértünk-e vele. Én nem 100%-ban. Vegyük pl. a szeretkezést. Sokszor nekem jobban esik úgy, ha nincs orgazmusom, egyszerűen csak jó érzés. Mert olyankor sokszor túl érzékeny lesz utána, és már nem esik jól egy ideig, mert egyszerűen testileg, fizikailag amellett hogy jó élmény, fárasztó is. Fejben dől el a dolog, ha rá tudom magam hangolni, akkor gyorsan meg is lehet, de van, amikor nem is akarom ráhangolni magam annyira. A szerelemhez valóban két ember kell, és nem jó reménytelenül szerelmesnek lenni. De bizonyos helyzetekben jól is kijöhetünk belőle. Az ember egyik legfőbb tulajdonsága az, hogy minden pillanatban a legtöbb dologban biztos az élete folyamán. Aztán mégis érik meglepetések, hirtelen változások. Ha kizárólag magát az idézetet, annak értelmét nézzük, akkor valóban nem jó, de ahogy mondtam: a világ nem fekete és fehér, sokkal összetettebb. Vannak általánosságok, de ez is olyasmi, mint a hit. Kötve sem hiszem, hogy lenne két ember, aki teljesen ugyanúgy vélekedik Istenről, a hitről és tanításairól... mind különbözünk. Nem kell mazochistának lenni ahhoz, hogy bizonyos körülmények között jó legyen csak az is, hogy tudok a másikról. Lehet vitatkozni, de felesleges. Meggyőzni egymást úgysem fogjuk, csak legalább ne értsük félre. Értettem, miről szól az idézet, de nem kizárólag arra az egy mondatra váalszoltam.
2011. jún. 18. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!