Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olvastam ezt az idézetet, de...

Olvastam ezt az idézetet, de én nem így gondolom, segítesz?

Figyelt kérdés

,,Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, sosem lehet a tiéd."

Ez az idézet.

Ez szerintem nem igaz, sokkal rosszabb az ha nem látom akit szeretek és távol vagyok tőle sokáig, ha ott ül mellettem akkor meg már azonnal boldog vagyok!

Ti hogy vagytok ezzel? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. jún. 18. 20:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Akkor is az elsőnek van igaza. Nem arról szól, hogy fizikailag milyen távol van tőled. Arról szól, hogy lehettek jóban, lehettek barátok, találkozhattok akár minden nap, de soha nem lesztek úgy együtt, ahogy szeretnéd. Tehát, elérhetetlen számodra, mint társ. Nem mondhatod el neki, amit érzel, vagy épp nem viszonozza az érzelmeid.
2011. jún. 18. 21:08
 22/38 anonim ***** válasza:

Az elsők írták jól, mert: Kérdező: ez Rád vonatkoztatva úgy értendő, hogy akármiért kiszeretne Belőled a párod/szakítanátok(miatta), de attól még találkoznál vele, (ott ülnél vele "maradjunk barátok alapon")az borzasztó érzés lenne, hogy nem érintheted meg (mert ő nem akarja), nem ölelhetnéd át, nem lennétek többé egy pár.

Gondolj bele, hogyha Neked ugyanúgy meglennének az érzéseid felé, de ő már nem látná Benned a társat, a nőt, nem akarna Téged nem rosszabb, mintha "csak" különlennétek egy ideig és tudnád, hogy várja a találkozást és újra együtt lesztek?

23/38 anonim ***** válasza:

Most mit nem lehet ezen érteni? Kérdező teljesen eltértél a lényegtől, nagyon nem vágod miről van szó.

,,Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, sosem lehet a tiéd."

Sosem lehet a tiéd, jelentése: azért nem lehet a tiéd, mert ő nem szeret téged, nem kellesz neki. Baromi szar érzés valaki olyan közelében lenni, akibe te halálosan bele vagy zúgba, de ő le sem szar téged, egy nagy halom levegőnek néz. Ne mondd nekem, hogy te ezt élveznéd...

24/38 A kérdező kommentje:

Képzeld nem vagyok képtelen értelmezni!

Attól hogy látom, ott vagyok mellette és ez boldoggá teheti az embert, mint az hogy több hónapig/évig nem is látom

2011. jún. 18. 21:09
 25/38 anonim ***** válasza:

"Attól hogy látom, ott vagyok mellette és ez boldoggá teheti az embert, mint az hogy több hónapig/évig nem is látom"

Magyarul, nem érted az idézetet. Teljesen másról írsz, mint amiről az idézet szól.

2011. jún. 18. 21:10
 26/38 A kérdező kommentje:
Nem az hogy élvezném, de legalább látnám még ha nem is szeret és a közelében lennék...jó van aki nem így látja ez van... de ez nem baj! :)
2011. jún. 18. 21:11
 27/38 anonim ***** válasza:
DE mi a francban akarsz egy olyan ember közelében lenni akinek nem kellesz???? Mazochista vagy vagy mi?
2011. jún. 18. 21:12
 28/38 anonim ***** válasza:
francnak így :D
2011. jún. 18. 21:13
 29/38 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Kedves kérdező én nem akarok vitatkozni veled!

Amiről te beszélsz, az nem kapcsolódik az idézethez!

Teljesen férleértelmezted és szerintem is a fiatalságot, tapasztalatlanságod az oka.

2011. jún. 18. 21:13
 30/38 A kérdező kommentje:

"Magyarul, nem érted az idézetet. Teljesen másról írsz, mint amiről az idézet szól"

Értem, csak azt nem értem hogyan érezhet így valaki!

Nekem az rosszabb lenne, ha nem látnám... nem tudom én így érzem... nem vagyok az

2011. jún. 18. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!