Valamikor olvastam egy idézetet arról hogy a helyes pasik mind foglaltak vagy melegek. Hogy hangzik a pontos idézet?
Figyelt kérdés
Most pont aktuális lenne,úgyhogy valaki aki ráismer, írja már meg h hogy szól pontosan és ki mondta...2008. okt. 30. 00:25
1/6 anonim válasza:
én ezt szó szerint úgy ismereem ahogy te leírtad...
2/6 anonim válasza:
"Jó pasik vagy mind foglaltak, vagy mind melegek."
Amúgy ez cseppet sem igaz :P
3/6 A kérdező kommentje:
Dehogynem...Köszi a válaszokat...
2008. okt. 30. 09:09
4/6 anonim válasza:
Én így ismerem: "Ha úgy tűnik, hogy találtál végre egy jó pasit, akkor arról kiderül, hogy vagy meleg, vagy katolikus pap, vagy már foglalt." De biztos van több változata, mint minden graffitinek:)
5/6 anonim válasza:
A férfiak vagy hülyék, vagy rondák, de ha mégis jóképű és okos, már van pasija.
A férfiak olyanok mint a WC-k: vagy foglaltak, vagy le vannak sz*rva.
Én ezeket ismerem.
6/6 anonim válasza:
""Jó pasik vagy mind foglaltak, vagy mind melegek."
Amúgy ez cseppet sem igaz :P"
A harmadik variáns az, hogy meggyőződéses agglegények, akik vagy el vannak magukkal, vagy szeretnek kipróbálni több lányt, mert egy mellet nem tudnák magukat elkötelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!