Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olvastam ezt az idézetet, de...

Olvastam ezt az idézetet, de én nem így gondolom, segítesz?

Figyelt kérdés

,,Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, sosem lehet a tiéd."

Ez az idézet.

Ez szerintem nem igaz, sokkal rosszabb az ha nem látom akit szeretek és távol vagyok tőle sokáig, ha ott ül mellettem akkor meg már azonnal boldog vagyok!

Ti hogy vagytok ezzel? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. jún. 18. 20:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ezt a kérdést én írtam ki, itt olvastad (utolsó hozzászólásom)? Mert én nem vagyok boldog, hogy ott van mellettem, de szerintem is helyzet függő amúgy.

2011. jún. 18. 20:58
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
20.53 oké, de ez akkor lenne fair állítás, ha a szomszéd srácot is szeretted volna, úgy ült volna melletted, hogy ismered, esetleg legjobb barátok vagytok, és szereted de tudod ő sosem fog viszont.. szerintem nem jó az összehasonlítási alapod. amúgy szerintem igaz az idézet..
2011. jún. 18. 20:59
 13/38 sz12 ***** válasza:
0%
Én a kérdezőt is teljesen megértem, de viszont az elsőnek is igaza van. Úgyh nem tudom elmondani, h én, h gondolom, mert mind a kettőben van valami.
2011. jún. 18. 21:02
 14/38 anonim ***** válasza:

Szerintem te ehhez az idézethez még éretlen (fiatal) vagy és nem fogod fel.

Amit te mondtál: "Ez szerintem nem igaz, sokkal rosszabb az ha nem látom akit szeretek és távol vagyok tőle sokáig, ha ott ül mellettem akkor meg már azonnal boldog vagyok!"

Ez biztos igaz, te így érzed. De köze sincs az idézethez.

2011. jún. 18. 21:03
 15/38 anonim ***** válasza:

Ha nem is a legjobb, de a barátom volt. Sőt, a mai napig az. Együtt aludtunk sokszor, együtt mentünk nyaralni (család is nagy barátságban van, azóta is) Rámentek azok az éveim. Volt, hogy naponta 15ször átmentem hozzájuk, hülye indokokkal, de olyan is volt, hogy a kerítés mellett lapítottam órákig, csak hogy lássam, hogy ahogy hazaér :)

De mégse ért hozzám sose úgy, nem csókolt meg.. Pedig nekem mindig ezen járt az eszem. Tényleg szörnyű volt, de mégse tartom igazi szerelemnek.

2011. jún. 18. 21:05
 16/38 A kérdező kommentje:

Én értem az idézetet, csak nem igazán értem azt, hogy valaki hogy érezhet így.

Amúgy 19/L vagyok

2011. jún. 18. 21:06
 17/38 anonim ***** válasza:
ez az idézet sztem leginkább a "szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de ő mindig csak barátnak fog tekinteni" vagy a "már úgy megd*gnám hogy belehalok, de nem lehet" féle kapcsolatokról szól..
 18/38 A kérdező kommentje:
utolsó! ebben is van valami...nem hülyeség amit írtál...lehet
 19/38 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló jól mondta. Te meg képtelen vagy értelmezni az idézetet.

"tudod, sosem lehet a tiéd"

Akkor mitől vagy boldog?!

20/38 anonim ***** válasza:
Bár franc se tudja, az idő megszépíti az emlékeket, talán a fájdalmakat is. Az aktuális hiány mindig rosszabbnak tűnik mint az, amit 10 éve éreztem.
2011. jún. 18. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!