A '90 után született nemzedékből szerintetek milyen nyugdíjasok lesznek?
Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem ez, mert nagyszüleink, szüleink megélték a II. vh-t, kommunizmust, szocializmust, 56ot. nem mondhatni, hogy békés, nyugodt életet éltek. És hát mindenkinek van egy kialakult képe a tipikus magyar nyugdíjasról :) Ezzel szemben nekünk, rendszerváltás utániaknak ezek már kimaradtak. A fiatal éveink tanulásról, szórakozásról, utazásról szól és ilyen háttérrel nyilván más típusú öregek lesz, mint elődeink. A problémáink is egész más természetűek. Szóval a kérdés az, hogy hogy látjátok magatokat időskorotokban?2011. jún. 14. 23:12
21/22 anonim válasza:
Amire mi oda jutunk, hogy nyudíjasok lehetnénk, addigra eltörlik a nyugdíjat is.
22/22 anonim válasza:
"nézz utána jobban.a nyugdíj jár,bárhová költözöl,persze ha nem feketén dolgoztál."
Elnezest, hogy ilyen sokara reagalok, de szeretnem mondani annak, aki ezt a mondatot irta, hogy mar sajnos utana neztem ennek, mert szerettem volna a szuleimet kulfoldre hozni. Ugy mukodik, hogyha kulfoldre koltozik egy magyar, be kell jelentenie 90 napnal hosszabb kulfoldi tartozkodast es akkor semmilyen juttatasra nem jogosult (GYES, GYED is epp igy mukodik). Tudom, hogy hogy mukodik, mivel engem is erint ez a dolog, mint kulfoldon elo magyart. Ha nincs Magyarorszagon allando lakcimed, semmire sem vagy jogosult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!