Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a francért közlekednek...

Mi a francért közlekednek ilyen tahómódon a nyugdíjasok? Például ha kinyílik a villamos ajtaja és én úgy állok meg, hogy más esetleg le tudjon szállni, akkor ők egyből odatörtetnek a nyíló ajtó elé és rohannak fel.

Figyelt kérdés
Egyébként át szoktam adni a helyet, de mért kezelik úgy, az ülő fiatalokat, mint potenciális üres ülőhelyeket?
2010. ápr. 24. 18:29
 1/6 anonim válasza:
ugyan..itt legalább választolnak rá D::D:D
2010. ápr. 24. 18:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen látom, hogy rossz rovatba írtam. Bocsi mindenkitől! Egyébként itt gondolom többnyire fiatalok írogatnak ezért nembaj ha válaszoltok rá :D:D
2010. ápr. 24. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Nemrég én is feltettem egy hasonló, de politikai témájú kérdést a nyugdíjasokkal kapcsolatban. Lehet, hogy egyetértesz a felvetésemmel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__804..

2010. ápr. 24. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztóan idegesítenek engem is. Én az ilyeneknek már csak azért sem adom át a helyem. Tisztelni kell a kort és tisztelem is, de az, hogy nyugdíjasok még nem hatalmazza fel őket arra, hogy ők ne tiszteljenek engem és tapló módon lökdössenek. A legviccesebb az egészben az, hogy tipikusan ezek azok az öregasszonyok, akik képesek arra, hogy órákat álljanak a ház előtt és pletykáljanak. Olyankor érdekes módon nem terhes számukra az ácsorgás. Azonban egy helyi járatos buszon, ahol kb két megállót utaznak (max 10 perc) az már nem megy.
2010. ápr. 24. 19:30
 5/6 A kérdező kommentje:
19:30 ott a pont!!!!!!!
2010. ápr. 24. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy vannak nyugdíjasok akik ilyenek meg vannak akik olyanok.

Viszont olyan, történt már, hogy állok a buszmegállóban reggel, hogy bemenjek a suliba, és megjön a busz ami úgy áll meg, hogy előttem nyílik ki, az ajtaja. Ekkor természetes, hogy megindulok felszállni nem? Mert a mellettem álló öregebb nő szerint nem volt az. Ugyanis amikor elindúltam ésléptem volna a busz fellépőjére hírtelen megfogta a vállam és szinte visszahúzott. Aztán megszólalt, hogy miért megyek előre és, hogy nem kéne-e előre engednem. Mondanom sem kell, hogy eléggé fel idegesített, de nem szóltam semmit és előre engedtem, mert még akkor is biztos én leszek a hibás ha megszólalok. Egyáltalán, hogy képzelte csak, hogy megfog és visszahúz a buszról? Ha csak szól az egy dolog, de ne nyúlkáljon hozzám. Nekem is van egy intim szférám bazz. XD

2010. ápr. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!