Mi a francért közlekednek ilyen tahómódon a nyugdíjasok? Például ha kinyílik a villamos ajtaja és én úgy állok meg, hogy más esetleg le tudjon szállni, akkor ők egyből odatörtetnek a nyíló ajtó elé és rohannak fel.
Nemrég én is feltettem egy hasonló, de politikai témájú kérdést a nyugdíjasokkal kapcsolatban. Lehet, hogy egyetértesz a felvetésemmel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__804..
Én úgy vagyok vele, hogy vannak nyugdíjasok akik ilyenek meg vannak akik olyanok.
Viszont olyan, történt már, hogy állok a buszmegállóban reggel, hogy bemenjek a suliba, és megjön a busz ami úgy áll meg, hogy előttem nyílik ki, az ajtaja. Ekkor természetes, hogy megindulok felszállni nem? Mert a mellettem álló öregebb nő szerint nem volt az. Ugyanis amikor elindúltam ésléptem volna a busz fellépőjére hírtelen megfogta a vállam és szinte visszahúzott. Aztán megszólalt, hogy miért megyek előre és, hogy nem kéne-e előre engednem. Mondanom sem kell, hogy eléggé fel idegesített, de nem szóltam semmit és előre engedtem, mert még akkor is biztos én leszek a hibás ha megszólalok. Egyáltalán, hogy képzelte csak, hogy megfog és visszahúz a buszról? Ha csak szól az egy dolog, de ne nyúlkáljon hozzám. Nekem is van egy intim szférám bazz. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!