Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha az öcsém sárga volna és...

Ha az öcsém sárga volna és időnként csengetne picit, lehetne ő a hatos villamos?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést azért tettem fel, mert egyre több a képtelen kérdés, amiben magyarázkodnak, hogy nem, nem én vagyok ebben és ebben a helyzetben, csak érdekelne a véleményetek. Nem, nem tenném /vagy nem enném/meg, csak érdekelne a véleményetek.

Szóval lehetne az öcsém adott esetben a hatos villamos, vagy mégse?

2010. jún. 3. 19:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát lehetne... vagy mégse???
2010. jún. 3. 19:41
 2/18 A kérdező kommentje:
De jó! Akkor szólok neki, hogy készüljön rá.
2010. jún. 3. 20:00
 3/18 anonim ***** válasza:

Tudod, van egy mondás: ki mivel bánik, azzá válik.

Ez nőgyógyászra nem igaz. :)

2010. jún. 3. 20:17
 4/18 A kérdező kommentje:
Hogy kerül ide a közmondás? És a nőgyógyász? Azt hiszem külön malomban őrölünk.
2010. jún. 3. 20:55
 5/18 anonim ***** válasza:
47%
Ez már egy rasszista kérdés :S Most a sárgákat, kínaiakat akarod kifigurázni? :S
2010. jún. 3. 21:18
 6/18 anonim ***** válasza:
Kérdező:hülye vagy, nem érted.
2010. jún. 3. 22:08
 7/18 A kérdező kommentje:
Esküszöm, becsinálok! Hogyan lehet ebbe rasszizmust belemagyarázni? Meg is indokoltam, miért tettem fel a kérdést. Akinek ez nem világos, tényleg sajnálom. Hogy értsd: a hatos villamos SÁRGA. Nem piros, nem kék: SÁRGA. És kínaiak nem is utaznak rajta. Azok riksákon közlekednek!
2010. jún. 3. 22:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda? Kínai villamost akarsz csinálni az öcsédből?
2010. jún. 4. 09:10
 9/18 anonim ***** válasza:
És miért jó az, ha villamos? Nem lehetne inkább kukoricakombájn? Az legalább hasznos.
2010. jún. 4. 09:11
 10/18 anonim ***** válasza:

A kukoricakombájn viszont nagyon hangos. Igaz, ha közelről meghallgatod, a villamos sem csöndes....

Ne akard, hogy villamos legyen.

2010. jún. 4. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!