Miért utálnak a nyugdíjasok háttal utazni a bkv-n?
Figyelt kérdés
Ezt valaki magyarázza meg nekem. Ha át is akarom adni a menetiránynak háttal levő helyemet, az nem kell mert HÁTTAL VAN! Úúúristen! És nem csak egy-kettő panaszkodik... egyik nyugdíjas se szeret háttal utazni. DE MIÉRT?2009. júl. 26. 20:35
1/8 anonim válasza:
Sokan idős ember roszul lesz, ha háttat utazik.
50 éve még nem volt ennyi kocsi/busz stb, és lehet hogy nem szokott ohzzá fiatalon a szervezetük (sokan pl falun is éltek, nem városban) és öregkorukra ezért lesznek rosszul. De az is lehet, hogy a mostani fiatalok 50 év múlva ugyanígy lesznek a háttal üléssel...
2/8 anonim válasza:
24 vagyok és én se nagyon szeretek háttal utazni, ha csak olyan hely van akkor esetleg leülök, de inkább szemben szeretek utazni.
Egy barátnőm anyja viseli nehezen, ő rosszul lesz, szédül, fáj a feje.
Az érzés is jobb ha előrefelé utazom, meg az ablakból is jobb úgy kinézni.
3/8 anonim válasza:
Nemcsak az idősek, lesznek rosszul a háttal üléstől, a fiatalabbak is. Már az is gond, ha az autóban a hátsó ülésre kell ülnöm hosszabb úton, ha nem is vagyok rosszul, megfájdul a fejem, émelyeg a gyomrom. Utazási betegségnek hivják, és még fokozottabban igénybe veszi a szervezetet, ha a menetiránynak háttal utazunk. Az egyensúlyérzékkel van kapcsolatban, de hogy pontosan mi okozza, azt nem tudom.
4/8 anonim válasza:
Majd meg tudod te is, ha öreg leszel!
Hányinger, szédülés és egyéb kellemességekkel jár.
5/8 anonim válasza:
Mert rosszul lesznek a háttal üléstől!Amúgy nagyon rendes vagy,hogy átadod/át akarod adni a helyed.
6/8 anonim válasza:
Még nem vagyok nyugdíjas, de én sem szeretek háttal ülni. Nem szeretek visszafelé nézelődni. Anyukám már nyugdíjas, de Őt pl. nem zavarja.
7/8 anonim válasza:
Biztos van igazság abban, amit az előzőek leírtak, de azért sokaknál van ebben egy presztízsszempont is. Háttal ülni sok olyan öregnek is ciki, aki amúgy nem lenne rosszul tőle, van aki meg bemagyarázza magának, hogy rosszul lesz.
8/8 anonim válasza:
Én például nem tudok háttal ülni, mert rosszul leszek. Biztosan ők is ilyenek. :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!