El tudnád képzelni az életed egy külföldivel?
En mar irtam elozoleg..."erdekes" latni, hogy mindenki le van pontozva egy ilyen szubjektiv temanal. Vajon miert?
Szerintem nem a jolelkuseg hianya miatt valaszt sok ember kulfoldi part (hisz mindenhol talalni jo embert), hanem a mentalitasbeli kulonbsegek miatt. Ugy tudom, hogy pl. a finn emberek nagyon nyugodtak, szotlanok, tisztelettudok, nem feszitik tul a dolgokat. En ismerek par finn ferfit es teljesen mas a jellemuk, mint a tobbi embernek, akiket ismerek. Mas kornyezet, mas kultura, kinek melyik jellem tetszik.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Egyébként, nem én pontoztam le a válaszotokat. Ha pontozok, akkor is csak felfelé. :))
Minden további nélkül. Nem a nemzetiség számít, hanem a személyiség. (Most éppen ezért tanulok szerbül... :) )
Viszont finnül is tanulok, otthon, egyedül. Ha gondolod, összefoghatunk, talán mindkettőnknek könnyebb lenne.
nekem maláj barátom van. :))
nem fehér, és ugye ázsiai. vicces, mert mielőtt megismertem volna Őt, egyáltalán nem jöttek be ezek a jellemzők. ezelőtt el se tudtam volna magam képzelni egy sötétebb bőrűvel. viszont ő nagyon helyes, és eleinte sokszor bánkódott a bőrszíne miatt, amivel nekem semmi bajom. :)) egyem a szívét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!